Yasemin Sakallıoğlu ile Burak Yırtar Evlendi

Yasemin Sakallıoğlu ile Burak Yırtar Evlendi
Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Yasemin Sakallıoğlu ile dizi yönetmeni Burak Yırtar nikah masasına oturdu. Çift 2019 yılında nişanlanmıştı.

Magazin dünyası ve sosyal medyada yer alan bir evlilik tüm dikkatleri çiftin üzerine çekti. Sosyal medya fenomenlerinden olan ve çektiği eğlenceli videolarla yüz binlerce takipçiye ulaşan ve bu konuda oldukça başarılı olan Yasemin Sakallıoğlu ile genç yönetmenlerden Burak Yırtar 2019 yılında nişanlanmışlardır. Çift aradan geçen zaman içinde bir küs bir barışık hallerden sonra nihayet dün nikah masasına oturarak dünya evine girdiler. Çift evlilik haberini yine sosyal medya hesabı üzerinden paylaştıkları fotoğraflarla duyurdu. Nikah töreni Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşirken pandemi kuralları gereğince çiftin nikah törenine sadece yakınları katıldı. Magazin medyası ve özellikle sosyal medyada geniş yer alan nikah töreninden eğlenceli fotoğraflar paylaşan çift bir de açıklama yaptı.

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Evlendi!

Çektiği eğlenceli videolarla özellikle sosyal medyada adını duyuran ve bu sayede binlerce takipçiye ulaşan ünlü sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu dün nikah masasına oturdu. Çektiği videolardan sonra tanınan ve ardından oyunculuğa adım atan ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve daha sonrada Zengo adlı filmde oynayan ünlü isim Yasemin Sakallıoğlu ile birçok yapımda kamera arkasında görev üstlenen ve aynı zamanda oyunculukta yapan Burak Yırtar 2019 yılında nişanlanmışlardı. Çift dün nikah masasına oturdu ve hayatlarını birleştirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinde tanışan çift zaman zaman ayrılıklar yaşasa da sonunda nikah masasına oturdu. Çift nikahtan sonra sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Çift açıklamasında “içinde bulunduğumuz süreç özel günlerimizi 50 davetli ile sınırlandırdığından bu mutlu günümüzü iki tarafın da annesi, babası ve şahitleri eşliğinde gerçekleştirdik. Malum bir yakın akrabayı çağırsak diğerine haksızlık olacaktı. Kimse kendini başkasıyla kıyaslamasın, biz mutlu olurken bir başkası kendini dersiz hissetmesin istedik. Şimdiden anlayışınıza ve iyi dileklerinize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu olan Yasemin Sakallıoğlu 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Özellikle sosyal medyada çektiği eğlenceli ve komik videolar ile tanınan Yasemin Sakallıoğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ve Zenga adlı filmde rol almıştır.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar