Cem Yılmaz’dan hayranlarını şok eden Serenay Sarıkaya açıklaması!

Cem Yılmaz’dan hayranlarını şok eden Serenay Sarıkaya açıklaması!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklaması gündeme bomba gibi düştü. İşte, Cem Yılmaz’dan hayranlarını şok eden Serenay Sarıkaya açıklaması!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın katıldığı bir programda Serenay Sarıkaya için kullandığı cümleler gündeme bomba gibi düştü. İbrahim Selim İle Bu Gece programına konuk olan Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya'yı stalkladığını söyledi. Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programı Cem Yılmaz'ın şok sözleriyle bir anda gündem oldu. Programın sunucusu İbrahim Selim’in Cem Yılmaz'a "Hiç kimseyi stalk'luyor musun?" sorusunu sorması ve Yılmaz'ın verdiği cevap herkesi şoke etti. Yılmaz bu soruya cevap olarak "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona o stalk mu oluyor" cümlesini kurdu. Bu cümle üzerine salon kahkahalara boğulurken, Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya hayranlığı da ortaya çıkmış oldu.

Defne Samyeli'den neden ayrıldı?

Türkiye'nin en ünlü komedyeni olan Cem Yılmaz sık sık özel hayatıyla gündem oluyor. Daha önce Defne Samyeli ile birlikte olan Yılmaz'ın Samyeli'nden ayrılması da Serenay Sarıkaya'ya bağlanmıştı. Defne Samyeli ile 1,5 yıllık bir ilişkisi olan Yılmaz'ın birkaç ay önce bu ilişkiyi sonlandırdığı biliniyordu. O dönem ünlü çiftin ayrılık kararı alma sebebinin de Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmiş, fakat Cem Yılmaz söylentileri kesin bir dille yalanlamıştı. Cem Yılmaz bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylemişti. Fakat Yılmaz'ın son açıklamaları akıllarda birçok soru işareti oluşturdu. Serenay Sarıkaya'ya dalıp gidiyorum diyen Cem Yılmaz'ın bu cümleleri itiraf olarak da algılandı. Defne Samyeli ve Cem Yılmaz arasında sık sık tartışma konusu olan Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz arasında başlayan yeni bir durumun olup olmadığı ise herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya beraber mi?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın Ozan Güven tarafından tanıştırıldığı ve o günden sonra Defne Samyeli'nin durumdan rahatsız olduğu sık sık magazin gündemine gelen bir konuydu. Kısa önce ayrılan çiftin bu ayrılığından sonra gözler Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'ya çevrilmişti. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın O Ses Türkiye'ye katılan Sarıkaya'nın yılbaşı programını da beraber izledikleri iddia edilmişti. Cem Yılmaz'ın son açıklamaları ise bu iddiaları güçlendirdi.  

10-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar