Ceyhun Mengiroğlu o diziyle dönüyor

Ceyhun Mengiroğlu o diziyle dönüyor
Hayranları Rüya dizisindeki Bulut karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ceyhun Mengiroğlu’nun hangi dizide oynayacağını, hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor.

Son olarak Maria ile Mustafa dizisinde görev yapan Ceyhun Mengiroğlu o diziyle ekrana dönüyor. Hayranları Rüya dizisindeki Bulut karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ceyhun Mengiroğlu’nun hangi dizide oynayacağını, hangi karakteri canlandıracağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Ceyhun Mengiroğlu o diziyle dönüyor

Dizi severler onu Rüya dizisi ve efsane Bulut Giray karakteriyle tanıdı. Son olarak Maria ile Mustafa dizisinde rol alan Ceyhun Mengiroğlu bir süredir ekrana ara vermişti. Yepyeni bir diziyle ekrana dönmek isteyen ünlü oyuncu nihayet kararını verdi. Üs Yapım'ın yaz sezonu için çekeceği Kore dizisi Marriage Contract uyarlaması İkimizin Sırrı dizisinde rol alacak.

Hangi rolde oynayacak?

Trafik kazasında eşini kaybeden ve çocuğuyla ayakta kalma savaşı veren bir kadının hikâyesini anlatan Kore dizisi olan İkimizin Sırrı’nı Özen Yula yazıyor. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu uyarlama dizinin başrolünde ise Aras Aydın ve Leyla Feray yer alıyor. Ceyhun Mengiroğlu’nun canlandıracağı karakterin henüz belli olmadığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Dolunay Soysert, Engin Alkan, Tülay Günal, Deniz Hamzaoğlu, Irmak Örnek ve Bestemsu Özdemir yer alıyor.

İkimizin Sırrı ne anlatıyor?

Kocasını bir trafik kazasında kaybeden bir genç kadının tek derdi küçük kızını tek başına büyütmektir. Ancak ikinci bir darbe yiyen kadın, beyninde tümör olduğunu öğrenir. Kızını güvenle emanet edebilecek bir varis bulmak isteyen genç kadın, sayılı günlerinde eşi olabilmesi için bir adamla sözleşme imzalar.

Ceyhun Mengiroğlu kimdir?

1986 İstanbul doğumlu Ceyhun Mengiroğlu’nun gerçek soyadı Kebapçı’dır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu Mengiroğlu, b,r süre otel işletmeciliği yaptı. Küçüklükten beri modellik ve oyunculuğa ilgi duyan Mengiroğlu, birçok defile dışında sanatçıların çeşitli kliplerinde rol aldı. Dünyaca ünlü bir şefin oğlu olan Ceyhun Mengiroğlu, 2015 yılında ekrana gelen 'Adı Mutluluk' adlı diziyle oyunculuk kariyerine başladı. Onu asıl şöhrete taşıyan yapım ise 'Paramparça' dizisi oldu. Sonrasında rol aldığı 'Rüya' dizisindeki Bulut Giray karakteriyle binlerce hayran kazandı. Mengiroğlu son olarak Mustafa ile Maria dizisinde görev yapıyordu. Canlitv olarak yeni dizisinde Mengiroğlu’na başarılar diliyoruz.

11-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar