Çocuk 11. bölüm izle

Çocuk 11. bölüm izle
Star Tv'de yayınlanan sevilen dizi Çocuk 11. bölümüyle ekranlara geldi. Çocuk dizisi 26 Kasım Salı günü son bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Ekranların sevilen ve iddialı dizilerinden biri olan Çocuk dizisi 26 Kasım Salı günü 11. bölümüyle ekranlara geldi. Nefes kesen dizinin son bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Detaylar haberimizde...

Çocuk 11. Bölüm Özeti

Ali Kemal abisini ölüme terk edemeyerek bağ evine götürdü. Kendine gelen abi ile Ali Kemal için artık hesaplaşma vakti. Asiye oğullarını uzlaştırmada başarılı olamaz ve Efe ile verilen kararın kesinliği ortaya çıkar. Son bölümde yaşanan olaylar ve ilişki ağı seyirciyi ekranlara bağladı. Hasan'ın Efe'yi görmek için köşke gitmesi ise dikkatleri üzerine çevirir. Hasan'la ilgili güven kaybı yaşanır. Hasan oğlunu aramaya devam ediyor. Zeynep ve Burak'ın kaçırılması ise dizide farklı bir aksiyon yaşanmasına sebep oldu. Fakat bu kaçırılmanın aslında Zeynep tarafından tezgahlandığını ise Hasan kısa bir sürede ortaya çıkardı. Şule ise kardeşinin kumpasını öğrenene kadar bebeği Burak için dizi boyunca ağladı.

Çocuk 11. bölüm canlı izle

Heyecan dolu dakikaların bu hafta da yaşandığı Çocuk dizisi, 1441 Productions tarafından hazırlanan bir proje. Dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor ve senaryo ekibinde Nazlı Sunlu Kaçan, Hilal Yıldız ve Yekta Torun bulunuyor. Çocuk dizisinde Efe karakteriyle gönüllere girmeyi başaran çocuk oyuncu Mehmet Emin Güney başarılı bir performans sergiliyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda Asiye Karasu karakteriyle Nazan Kesal, Hasan Çetin karakteriyle İsmail Hacıoğlu, Ali Kemal Karasu karakteriyle Serhat Teoman, Akça Yılmaz karakteriyle Merve Çağıran yer alıyor. Star Tv'de salı günleri yayınlanan sevilen dizide heyecan, entrika ve aksiyon hiç bitmiyor. Çocuk dizisinin 11. bölümü olan son bölümünü canlitv.com'dan izleyebilirsiniz.

Çocuk dizisinin konusu nedir?

Çocuk dizisi annelikleriyle sınanan dört kadının hayat mücadelesini konu edinirken, çocukların da anneleriyle sınanması anlatılıyor. Hayat kadını bir annenin çocuğu olan Akça bebeği Efe'yi gelecekteki yaşamını düşünerek zengin bir aileye verir. Zengin ailenin gelini Şule Efe'ye çok iyi bir annelik yapar. Ta ki Şule'nin kendi çocuğu dünyaya gelene kadar... Çocuğu olmayan Şule'nin mucizevi bir şekilde bir evladı olmuştur. Sırlarla dolu hikayede Şule'nin kayınvalidesi Asiye çok büyük bir sırrı saklar ve dizinin seyri bu sır üzerine inşaa edilir.

26-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar