Çocukluk 8.bölüm İzle! (27 Kasım Cuma)

Çocukluk 8.bölüm İzle! (27 Kasım Cuma)
27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak dizide bu akşam yeni bölüm ekranlara gelecek. Çocukluk son bölüm izlemek ve canlı yayından haberdar olmak için haberimizde takipte kalın!

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Selen Öztürk'ün başrollerde olduğu Fox Tv'nin yeni sezon yapımlarından biri olan Çocukluk dizisi bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Dizide birbirinden yetenekli çocuk yıldızlar yer alıyor. Ali Kaan Umut Evi'nde yaşama tutunmaya ve bir aile bulmaya çalışan minik yüreklerin hikayeleri ekranları başındaki izleyicilere duygusal anlar yaşatıyor.Bu akşam Erdal Beşikcioğlu'nun canlandırdığı Mahir Ali Kaan hakkındaki hangi gerçek ile yıkılacak? Ali Kaan'ın iyiliği için alacağı kararı Ayşegül nasıl karşılayacak.

 Çocukluk 8. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Çocukluk 8. bölüm canlı izle!

ÇOCUKLUK 8. BÖLÜM ÖZETİ

Fox Tv ekranlarında cuma akşamları yayınlanan ve hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile farklılık yaratan dizilerden biri haline gelen Çocukluk dizisinde bu akşam, Mahir Ali Kaan'ı bulduğu için bir yandan çok mutludur. Onu eşinin yanında bırakıp Ayşegül'ün yanına gitmeyi planlarken hiç bir şey hayal etiği gibi gitmez. Ali Kaan hakkındaki gerçek ortaya çıkar. Evet Ali Kaan Mahir ve Gülay'ın biyolojik oğludur. Fakat onu büyüten anne hapisten yıllarca Ali Kaan'ın zihnini yıkayacak o mektupları yazmıştır. Ailesine iyi davranması, fakat onlardan nefret etmesi gerektiği mektuplarda yazmaktadır. Mahir oğlunu büyüten o kadının karşısına çıkmak tutukevine gitmek ister fakat avukatı bu sabah tutuksuz yargılanmak üzere salıverildiği haberini verir. 

Mahir ve Gülay deliye döner. Dışarı çıkıp oğullarına gerçekleri anlatacak iken hayatlarının şokunu yaşarlar. Ali kaan montunu bile bırakıp ortadan kaybolur. MAhir artık oğluna aile sevgisini vermek istediğini söyler. Bunun için büyük bir karar almıştır. Ayşegül'e  Ali Kaan için aile gibi yaşamaları gerektiğini Gülay'ın yanında kalacağını ama asla karıkoca olmadıklarını çocuklarının sevgisi için bunu yapmalarını gerektiğini anlatır. Ayşegül büyük bir duyarlılık ile Mahir'e hakverir. 

Bir yandan ise Gülay Mahir'e Mavi'nin onun kızı olduğunu öğrendiği için boşanmak istediğini, söyler. Şimdş Gülay'da kocasından vazgeçmeyecek ve ayşegül'e karşı kocasını evinde tutmaya çalışacaktır. 

Merak ile beklenen Çocukluk 8. bölüm ile bu akşam Fox Tv ekranlarında seyircisi ile buluşacak. 

27-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar