Çok Gezenti Burak Akkul yoğun bakımda, eşi karantinada

Çok Gezenti Burak Akkul yoğun bakımda, eşi karantinada
Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul koronavürüs sebebiyle tedavi gördüğü hastanede durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Akkul'un eşi Seda Akkul karantinada.

Dünyayı saran ve Türkiye'de de etkili olmaya başlayan koronavirüs salgını sebebiyle çok sayıda kişi hastanelere kaldırıldı. Resmi rakamlara göre bugün itibariyle tespit edilen vaka sayısı 359 olurken ölü sayısı 4'e çıktı. Özellikle yurtdışı temaslı görülen koronavirüs salgınına yakalanan teve2'de yayınlanan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul'da tedavi altında olan kişilerden. Ünlü çiftten Burak Akkul'un durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakım ünitesine alındığı haberi ise sevenlerinde tedirginlik oluşturdu. Sosyal medyada Burak Akkul'un durumu ile ilgili yapılan paylaşımlar sebebiyle sinir krizi geçiren Seda Akkul'un da karantinaya alındığı öğrenildi.

Seda Akkul sinir krizi geçirdi

Ünlü gazeteci Burak Akkul, geçen hafta bir video paylaşarak hastanede olduğunu ve koronavirüsten şüphelenildiğini fakat doktorların kendisine net bir bilgi vermediğini belirtmişti. Daha sonra yeni bir video paylaşan Akkul, testlerinin pozitif çıktığını ve tedavi altında olduğunu söyledi. Akkul'un paylaşımlarının ardından durumunun kötüleştiği ve yoğun bakım ünitesine alındığı haberi ise sosyal medyada gündem oldu. "Burak Akkul öldü" şeklindeki asılsız haberler sebebiyle sinir krizi geçiren Seda Akkul'un da kusma ve başağrısı şikyateleri nedeniyle karantinaya alındığı bilgisi verildi.

Uyku halinde tedavisine devam ediliyor

Ünlü çift hakkında yapılan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteren Seda Akkul'un abisi Hüseyin Arslan ise sosyal medyadan paylaşım yaparak çift hakkında bilgi verdi. Yapılan paylaşımlara sitem eden Arslan, son durum hakkında bilgi verdi: “Merhaba. Ben Burak Akkul’un kayınbiraderiyim. Seda Akkul’un abisi. Burak bildiğiniz üzere hastanede tedavisi süren Corona teyit edilmiş olarak yatıyorken dün akşam üzeri yoğun bakım ünitesine alındı. Okuduğu haberler ve duygusal kişiliği, mücadelesinde yorucu bir hal aldı. Bu nedenle ilaç verilmek suretiyle uyku halinde tedavisine devam ediliyor. Bugün akşam saatlerinde hastaneye giderek doktoruyla görüştüm ve ellerinden gelen en iyi şekilde Burak’la ilgilendikleri bilgisini aldım."

Tüm gece uyuyamamış ağlamış

Hüseyin Arslan açıklamasına şöyle devam etti; "Bununla beraber hepinizden bir ricam, bir itirazım var. Bu gibi ‘Burak Akkul vefat etti, Burak öldü’ gibi kesin ifadeler tamamen vicdandan yoksun, acımasız bir şekilde bizleri, ailesini ve sevenlerini dehşete düşürüyor. Hatta Burak öldü mü diye sorduğunuzda bile, biz hemen, tekrar hastaneye nasıl ulaşır bu bilgiyi nasıl teyit ederiz diye, korkuyor panikliyoruz. Seda, Corona etkisinden kurtulmak üzereydi, çok güçlüydü, ayaktaydı, her zaman öyledir dağ gibi kardeşim. Dün tüm gece uyuyamamış ağlamış, inanın çok az ağlar. Bünyesi zayıflamış, zaten bir lokma yiyemiyor günlerdir, bugün ne ateş, ne baş ağrısı, sürekli sinir krizi halinde ağladığı ve kustuğu için eşinin yanında karantinaya alındı.”

20-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar