Çok Gezenti Burak Akkul’dan yeni mesaj var!

Çok Gezenti Burak Akkul’dan yeni mesaj var!
Ekranların sevilen gezi programı sunucusu Burak Akkul, bir süredir koronavirüs sebebiyle tedavi görüyordu. Durumu zaman zaman ağırlaşan Akkul'un son paylaşımı herkesi sevindirdi.

Koronavirüse yakalandığı için bir süredir hastanede tedavi göre sevilen gezi programı suncusu Burak Akkul, twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Akkul, "Yoğun bakımda 20 gün kaldıktan sonra servis odasındayım, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dr. Mehmet Altıntaş ve bir süre daha hastane ekibine emanetiz. Ben biraz daha güçlenince eve döneceğiz. 2. Covid19 negatif raporularımızı aldık” dedi.

Çok Gezenti'ye koronavirüs nasıl bulaştı?

Teve2 ekranlarında her pazar günü yayınlanan Çok Gezenti programı sunucusu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul koronavirüs sebebebiyle İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  tedavi altına alındı. Burak Akkul ve eşi koronavirüs testini yaptırdıklarını fakat testin sonucunun daha belli olmadığını söylemişti. Hastanedeki ilk evrede yaşananları bir video çekerek anlatan Akkul, "Çok Gezenti gibi bir gezi programı yapmanın getirisi belki de. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastenesinde 5. gündür karantinadayım ve tedavi görüyorum. Belki de koronavirüs bana bulaştı. 96 saattir bana söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca çok yaymanız. Çok üzülüyor ve acı çekiyoruz. Bakanlıklara da çok rica ediyorum bize sonucu söylesinler” demişti.

Yendik seni korona!

Bu videonun çok fazla kişiye ve yetkililere ulaşınca Murat Akkul yeni bir video yayınladı ve açıklama yaptı. Kendisine destek verenlere teşekkür eden Akkul, “Sonuçlar bana ulaştı, video amacına ulaştı. Bana covid-19 tedavisi uygulanıyor, çok da güzel uygulanıyor, teşekkür ederim” demişti. Aradan geçen 20 gün sonra Akkul’dan güzel haber geldi. Çektikleri yeni videoyu paylaşan Murat Akkul, “Haber vermesi biraz vakit aldı ama çok zorlu bir süreçten geçtim, sonuçta, yendim seni korona” dedi.  Eşi Seda Akkul ise “Yendik seni covid19. ülkece, dünyaca yeneceğiz, herkese şifa diliyorum” diyerek videoyu sonlandırdı.

Burak Akkul kimdir?

Burak Akkul Teve2 de Çok Gezenti adlı bir gezi programının sunuculuğunu yapıyor. 1972 Kırklareli'de dünyaya gelen Burak Akkul, aynı zamanda mizah yazarı. Çok Gezenti programıyla ülkeler hakkında birçok bilgi paylaşıyor. Ayrıca Pilastip Show, Okan Bayülgen, Beyaz Show gibi programlarda da metin yazarlığı yapmış, Çılgın Bediş’in de birkaç sezon yazarlığını yapmıştır. 20 sezondur sektörde olan Burak Akkul eşi Seda Akkul’la Çok Gezenti programında beraber çalışıyor.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar