Çok Gezenti Burak Akkul'un son hali çok şaşırttı!

Çok Gezenti Burak Akkul'un son hali çok şaşırttı!
Çok Gezenti programıyla tanınan ünlü sunucu Burak Akkul, Türkiye'de koronavirüse ilk yakalananlar arasındaydı. Çok Gezenti Burak Akkul'un son hali çok şaşırttı!

Dünyadaki birçok ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle binlerce kişi hayata veda etti. Çin'de ortaya çıkan salgın kısa sürede tüm dünyaya yayıldı ve çok hızlı bir şekilde birçok kişiye bulaştı. Türkiye'de de 100 bini aşan vaka sayısı ve 2 bin 700'ün üzerinde ölüm gerçekleşti. Sunucu Burak Akkul da koronavirüse yakalandı ve oldukça zorlu bir tedavi süreci geçirdi. Haftalarca hastanede kalan Akkul'un durumu kötüleşince yoğun bakıma alınmış ve uyutularak tedavi edilmişti. Hakkında çok sayıda söylenti çıkan Akkul'un eşi Seda Akkul da süreci oldukça stresli geçirmişti.

Burak Akkul son halinin fotoğrafını paylaştı

Burak Akkul ve eşi Seda Akkul birlikte gezi programları düzenliyordu. Teve2'de yayınlanan 'Çok Gezenti' programıyla tanınan çiftin sağlık durumları birçok kez sosyal medyada gündem olmuştu. Burak Akkul uykuda tedavi edildikten sonra taburcu edilmişti. Hastaneden ve evlerinden takipçilerine sık sık bilgi veren çift, süreçle ilgili yaşadıklarıyla birçok kişiye umut oldu. Suncu Burak Akkul kendisini merak edenler için son olarak, instagram hesabından uzun bir bilgilendirme yaptı ve son halini gösteren bir fotoğraf paylaştı. 17 kilo veren Akkul, fotoğrafta da oldukça hazlsiz görünüyordu. Yaşadıkları ve yaptıkları hakkında bilgi veren Akkul'un geniş açıklamasının tamamı aşağıda yer alıyor.

"HABERLER HABERLEER...

“Mesaj atmayın” diye aksi ihtiyar’lık yaptım biliyorum. Ama sizi habersiz bırakacak da değilim. Son halim fotoda. Merak ettiğiniz noktaların açıklaması da aşağıda:

- Ben 20 gün entübe kaldım. Ama bir tedavi diğerine örnek olamaz, her DNA, her vücut farklıdır.

-Yoğun bakımı, uyandırılma sürecimdeki üç günde hatırlıyorum. 5-8Nisan arası. İlaç etkisi azaldıkça bende ne sanrılar ne sanrılar.. Efendim organları çıkarıp satan bir klinikmiş orası, benden katakulliyle imza almışlar, ben de orada kime ciğerimi kime retinamı verecekler, sıramı bekliyormuşum. İtaat etmezsem de beni (nedense) İzmir’in serin sularına atacaklar.. Sürekli de dışarıya beni arayanlara bağırıyorum; “Cihaat Cenk Sedaa kurtarın beni, 1.katta Nurse Station tabelasının arkasındayım, çift taraflı ayna olabilir, kırın alın beni buradaan”... Bi ara pes ettim. Karanlığa gözlerimi yumdum “tamam çıkarın kalbimi” dedim.. Bir kadın ağladı “ben vazgeçtim” dedi. Bekledim, bekledim, benden önce 7 kalp çıkarıp kutulamışlardı (sesleri) Bana gelince, durdular.. Almadılar.. Ve uyandım. Odaya çıkardılar, elim ayağım tutmuyor, 8Nisan gecesi olmuş, nöbetçi doktorun yardımıyla Seda’yı aradım, ağladık, uçtu geldi. Beş gün odada, serum, kontroller.. ve ev!

-Üç saat aynı pozisyonda dizi izlediniz. Kalkarken her yeriniz tutular, bacaklarınız boşalır... Bunu 20 günle çarpın. Kaslarım tutuk, zayıf. Küçük küçük yürüyerek güçleniyorum. Ve tabi sedaakkul’un leziz yemekleriyle.. Evde hayat böyle geçiyor.

-Serumlardan hortumlardan sonra en az bir hafta tatsız geliyor herşey. “Yediğim içtiğim hep covid” diyordum. Önce yumuşak sonra daha sert şeyler yiyeceksiniz; tat alma duyunuz da bu sürede, en geç 10güne normalleşir.

-Plazma bağışı. Seda yakın zamanda bir düşük yaşadığı için, buna uygun değil. Benimse, kaslarından 17 kilo veren biri olarak vücudum zayıf ve tehlikelere açık. Doktorlar şimdilik uygun bulmuyor. Hastane takipte merak etmeyin.

-Hiç sigara kul lan ma dıım.

-Birkaç kul “hiç Allah’tan demediniz” demiş. Çok yerde dedim o ayrı da, her mesajımda “dualarla” demiyor muyum? O dualar bahçedeki ağaca edilmiyor.

-Çok Gezenti yeni bölüm, bu dünya şartlarında bu sene zor.

Ben yine bilgilendiririm sizi"

26-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar