Çukur 101. Bölüm izle (4.sezon 9.bölüm)

2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine nefesleri kesen Çukur 101. bölüm izle (4.sezon 9.bölüm) için detaylar haberimizde!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Çukur, 2 Kasım Pazartesi akşamı yeni yayınlanan bölümüyle izleyiciyle buluştu. Her geçen hafta yeni gelişmelerin yaşandığı, izleyicinin gelecek hafta neler olacağını merak ettiği dizinin yeni bölümü merak ediliyor ve araştırılıyor. Çukur'da bu hafta neler yaşanacak? Yeni bölümü kaçıran ve tekrar izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında 'Çukur 101. bölüm izle' ve 'Çukur 4.sezon 9.bölüm izle' araması yapıyorlar. Peki Çukur'un yayınlanan son bölümü tek part nasıl izlenir? İşte detaylar!

ÇUKUR 101. BÖLÜM (4. SEZON 9. BÖLÜM) İZLE

Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Çukur bu haftada en çok konuşulan diziler arasında yer almayı başardı. Milyonlarca izleyicinin merakla takip ettiği Çukur dizisinin 102. bölümünü izlemek isteyen izleyiciler yukarıdaki bağlantıya takip ederek veya dizinin resmi internet sitesi 'www.showtv.com.tr' adresini ziyaret ederek dizinin yeni bölümüne tek part ulaşabilirler.

Çukur'un 102. Bölümünde neler oldu?

Geçen hafta Çukur'u ve ailesini Cengiz'den korumak için Vartolu ile hareket eden Yamaç'ın yaptıkları herkesi şaşırtmıştı. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde bir çok sürpriz izleyenleri bekliyor.

Nejat İşler'in hayat verdiği Çağatay karakteri diziye geri dönüyor! Yamaç'la aynı ortamda bulunmak zorunda kalan Yamaç yeni bir plan yapıyor. Bu planla hem Cumali'nin öfkesini yatıştıracak hem de Çağatay'dan kesin olarak kurtulacaktır.

Azer'i neden öldürdüğünü ailesine açıklayan Karaca'nın sözleri Koçova ailesinde büyük bir gerilime sebebiyet verecektir. Koçova ailesinde yükselen gerilim kardeşler arasında da büyük problemlere yol açacaktır.

Diğer yanda hem mahallede hem evde işler ters giderken Cumali çok ciddi kararlar vermek zorunda kalacak bir süreliğine mahallenin yönetimi Selim'e geçecektir.

Efsun'un hamile olduğunu öğrenen Yamaç bir yandan mutluluk yaşarken Cumali'nin yapacaklarıyla büyük bir şok yaşayacak ve çok önemli bir karar vermek zorunda kalacaktır.

02-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler