Çukur 104. bölüm izle (4. Sezon 12. bölüm)

Çukur 104. bölüm izle (4. Sezon 12. bölüm)
Show TV'de 23 Kasım Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 104. bölüm izle! Çukur 4. Sezon 12. bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Koçovalı ailesinin sahip olduğu Çukur mahallesini koruyabilmek için verdiği mücadeleyi konu alan Show TV'nin başarılı dizisi Çukur 23 Kasım Pazartesi akşamı 104. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Kadına şiddet uyguladığı için mahalle gençleri ve Yamaç'dan şiddet gören Sefa'nın intikam almak için tekrar Çukur'a geldiğini ve hamlelerinin karşılığını misliyle aldığını izlemiştik. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 104. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 104. BÖLÜM (4. SEZON 12. BÖLÜM) DETAYLARI

Ay Yapım tarafından Show TV için hazırlanan Çukur dizisinin bu hafta yayınlanan yeni bölüm tanıtımları izleyicide büyük merak uyandırdı. Uzun zamandır izleyici tarafından merakla beklenen ''Yamaç'ı ailesi ne zaman affedecek?' sorusu yanıt mu buluyor? Aliço'nun Sultan'a anlattığı hikaye sonrasında Sultan, Yamaç'ın neden babasını öldürmek zorunda kaldığını tam anlamıyla anlamış oldu ve kendini odasına kapatarak uzun uzun düşündü.

Oğluna haksızlık yaptığının farkına varan Sultan, Yamaç'ın yanına giderek akşam yemeğine davet ediyor. Annesinden aldığı teklifle büyük şaşkınlık yaşayan Yamaç abilerinin de yemekte olup olmayacağını öğreniyor ve hemen teklifi kabul ediyor. Aileyle birlikte ilk yüzleşmede duygusal anlar yaşanacak ve herkes içindeki öfkeyi masaya dökecek.

Öte yandan Cengiz Erdenet'e karşı çıkıp Sefa'nın babasından özür dilemeye Yamaç'ı Erdenet cephesinde zor günler bekliyor. Bir yandan Çağatay diğer yandan Cengiz Yamaç'ın üzerine gelmeye devam edecek.

Yeni bölümde yine Kahraman Koçovalı sahnelerine ağırlık verilirken izleyicinin de uzun zamandır merak ettiği birçok gelişme sonuca bağlanacak.

ÇUKUR 104. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 12. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

23 Kasım Pazartesi akşamı saat 21:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 104. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

23-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar