Çukur 108. Bölüm izle (4. Sezon 16. Bölüm)

Çukur 108. Bölüm izle (4. Sezon 16. Bölüm)
21 Aralık Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 108. bölüm izle! Çukur 4. sezon 16. bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Show TV'nin en çok izlenen dizisi Çukur 21 Aralık Pazartesi 108. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Yamaç, Çağatay'ı ele geçirebilmek için Cengiz'i kaçırmış ve büyük bir ders vermişti. Kulkan'ın Nehir'i ve Efsun'u kaçırması Yamaç'ı şaşkına çevirmişti. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 108. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 108. BÖLÜM (4. SEZON 16. BÖLÜM) ÖZETİ

Selim'in ölümünün ardından Koçovalılar Erdenetlere karşı büyük bir savaş başlatırken, bu kargaşadan faydalanmak için Nedim tekrar Çukur'a gelir ve Yamaç ile bir işbirliği yapabileceğini düşünür. Karşısında Nedim'i görünce sinirlerine hakim olamayan Yamaç yakasına yapışır ve 'sırayla dedim, sırayla' sözleriyle kahveden çıkarır.

Erdenetler cepsinde ise durumlar hiç iç açıcı değildir. Yamaç'ın yaptıklarından sonra kendini toparlayamayan Cengiz hafızasını kaybeder. Ancak Yamaç'ın yapacakları bununla da sınırlı değildir. Yeni planını hayata geçirir Cengiz'i kaçırırlar ve bir bakım evine yerleştirirler. Cengiz'e kimliğini unutturmak için hamlelerini yaparlar.

Nedim ile işbirliği yapan Yamaç'ın koruyacağı Afganistan'dan özel uçakla gelen Yasemin kim? Vartolu Saadettin diziye ne zaman dahil olacak?

Babası Yamaç tarafından kaçırılan Kulkan, yaşananların ardından çaresiz kalırken, Nehir ve Efsun'a zarar verecek mi? Yamaç'a Nefir ve Efsun'un saçlarını kesip göndererek vermek istediği mesaj ne? Cengiz Erdenet'in hafızası yerine gelecek mi?

ÇUKUR 108. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 16. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

Show TV'nin ve Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur 21 Aralık Pazartesi saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Çukur 108. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

21-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar