Ünlü modacı Kemal Doğulu Doya Doya Moda'ya veda mı ediyor?

Ünlü modacı Kemal Doğulu Doya Doya Moda'ya veda mı ediyor?
Sevilen gündüz kuşağı programlarından Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu ayrılığı konuşuluyor. Ünlü modacı Kemal Doğulu Doya Doya Moda'ya veda etti! İşte yeni projesi!

Ekranların sevilen moda programlarından biri olan Doya Doya Moda jürisinde yer alan Kemal Doğulu, programa veda edeceği iddia ediliyor. Kemal Doğulu Doya Doya Moda programında yer alan ve seyirci tarafından da çok sevilen jüri üyelerinden biri. Doya Doya Moda programından ayrılacağı iddia edilen Kemal Doğulu'nun sosyal medya hesabından yeni projesinden söz etmesi de bu iddiayı güçlendirdi. TV8'in sevilen programı Doya Doya Moda gündüz kuşağında çok izlenen programlar arasında yer alıyor.

Kemal Doğulu Doya Doya Moda'dan ayrılıyor mu?

Doya Doya Moda programı Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever yer alıyor. TV8'in sevilen programlarından olan Doya Doya Moda jürisi ile ilgili ortaya atılan iddia programın takipçilerini meraklandırdı. Uzun süredir benzer programlar yapan Kemal Doğlu Doya Doya Moda kadrosunda yer almayacak mı? Herkes bu durumu merak ederken Kemal Doğulu sosyal medya hesabından yeni programının duyurusunu yaptı. Yapılan bu duyuru Kemal Doğulu'nun Doya Doya Moda'dan ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirirken yeni program ise heyecanla beklenmeye başlandı.

Kemal Doğulu'nun yeni programı ne?

Ünlü modacı Kemal Doğulu sosyal medya hesabını da aktif kullanan ünlülerden. Doğulu sosyal medyadan Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu olan Exxen'de başlayacak programının duyurusunu yaptı. Kemal Doğulu paylaşımında, "Hanımlar. Hazır mıyız büyük değişimlere. Cevabınız evet ise buyurun başvuru adresi" ifadelerini kullandı. Kemal Doğulu'nun Exxen platformunda "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim" adlı bir program yapacağı daha önce duyurulmuştu. Kemal Doğulu'nun bu program için Tv8'de yayınlanan Doya Doya Moda programından ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Kemal Doğulu 1976 Mersin doğumlu. Doğlu özellikle saç tasarımı ve makyaj yorumlarıyla Doya Doya Moda programında katılan yarışmacılara tavsiye ve telkinlerde bulunuyordu. Kemal Doğulu, 'Kemal Doğulu ile Büyük Değişim' isimli programla da Exxen platformundan seyirciyle buluşacak.

21-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar