Çukur 110. bölüm izle (4. sezon 18. bölüm)

Çukur 110. bölüm izle (4. sezon 18. bölüm)
4 Ocak Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 110. bölüm izle! Çukur 4. sezon 18. bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Koçovalı ailesinin Çukur mahallesi için ödediği bedelleri konu alan Show tv'nin sevilen dizisi Çukur 4 Ocak Pazartesi akşamı (4. Sezon 18.bölüm) 110. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Kulkan, Yamaç'ı Efsun ve Derin arasında bir seçim yapmak zorunda bırakmıştı. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde ise Yamaç Cengiz'i bir seçim yapmak zorunda bırakıyor. Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 110. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 110. BÖLÜM (4. SEZON 18. BÖLÜM) ÖZETİ

Kulkan'ın son oyunu Yamaç'a Sena'nın ölümünü hatırlatırken Efsun ve Derin bilmece çözülerek mahallenin de yardımıyla kurtarılmıştı. Yaşananların ardından sabrı tükenen Yamaç Erdenetlere yeni oyununu oynuyor. Yamaç kendisine yapılanı Cengiz'in de yaşamasını istiyor ve el koyduğu parasını veya oğlu Ogeday'ı seçmesini istiyor ve bilmeceleri soruyor.

Cengiz'in vereceği karar ne olacak? Ogeday'ı kurtarabilecek mi? Yoksa Erdenetlerden bir kişi daha mı diziye veda edecek? Dizinin yayınlanan tanıtımında Yamaç'ın kazdığı mezara siyah torbada birini sürüklediği görünürken, Kulkan ise Cengiz'in yakasına sarılıp 'senin oğlun öldü bu gece, Yaça canını okudu' sözleri duyuluyor.

Sosyal medyada Ogeday'ın öldüğüne dair iddiaar yer alsa da diziye kimin veda ettiği bu akşam yayınlanan bölümde belli olacak.

ÇUKUR 110. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 18. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

Show TV'nin ve Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur 4 Ocak Pazartesi saat 20:00'da yeni bölümüyle ekrana geldi. Çukur 110. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

04-01-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar