Çukur 113. bölüm izle (4. sezon 21. bölüm)

Çukur 113. bölüm izle (4. sezon 21. bölüm)
Koçovalı ailesinin hayatını konu alan Çukur 113. bölüm izle. Çukur 4. Sezon 21. bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

Koçovalı ailesinin sahip olduğu Çukur mahallesini koruyabilmek için verdiği mücadeleyi konu alan Show TV'nin başarılı dizisi Çukur 25 Ocak Pazartesi akşamı 113. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Çağatay'ın gizemli maskeli adam ile birlikte Çukur'a kurduğu bombalar Yamaç'ı zor duruma sokmuş ve patlatılan bombada Akın Koçovalı ağır yaralanmıştı. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 113. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 113. BÖLÜM ÖZETİ

Geçen bölümün finalinde yaşanan patlamanın ardından herkesin aklında tek bir soru var! "Akın Koçovalı öldü mü?"

Patlamadan yaralı kurtulan Akın Koçovalı apar topar hastaneye kaldırıldı. Akın'ın başına gelenlerden herkes Yamaç'ı suçlu bulurken yine ne büyük destekçisi Efsun olur. Akın'ın akıbeti henüz belli değildir. Damla ve Cumali'nin tartışmalarına kulak misafiri olan Sultan, Efsun hakkında tüm gerçekleri öğrenir ve hemen harekete geçer. Efsun her ne kadar Yamaç'ın çocuğunu taşıyor olsa da Sultan onu kapı önüne koymaktan kaçınmaz.

Diğer yandan Çağatay planlarını teker teker hayata geçirirken Akın'ın durumu için Yamaç'ı araması olacakların habercisidir. Vartolu'nun sahnelerine de yer verilen bölümde Yamaç, Çağatay'ı öldürmek için büyük bir hamle yapacak.

ÇUKUR 104. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 21. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

25 Ocak Pazartesi akşamı saat 21:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 113. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

25-01-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler