Çukur 116. bölüm izle

Çukur 116. bölüm izle
Fenomen dizi Çukur yine çok konuşulacak bir bölümle bu akşam ekranda olacak. Çukur yeni bölümde neler olacak? Heyecan dolu Çukur 116. bölüm izle!

Çukur 116. bölüm izle; Fenomen dizi Çukur duygu ve heyecan dolu sahnelerle bu akşam ekrana geliyor. Yamaç'ın peşinden koşan Cumali'nin kardeşini göremesi duygu dolu bir sahneyle izleyenleri derinden etkileyecek. Aras Bulut İğnemli'nın Yamaç karakteriyle başrolde olduğu Çukur yeni bölüm çok konuşulacak. Çukur 116. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Çukur 116. Bölüm canlı izle

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da seyirciyle buluşuyor. Ay Yapım'dan Kerem Çatay'ın yapımcılığını üstlendiği Çukur dizisi son yılların en çok izlenen yapımlarından. İlk sezondan itibaren büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Çukur oyuncularının başarılı performansıyla da dikkat çekiyor. Koçovalılar ve düşmanlarının mücadelesini konu edinen Çukur dizisi çekim mekanlarıyla da sosyal medyada fenomenleşti. Çukur'un çekildiği mahalleler çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Çukur 116. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayın!

Çukur yeni bölüm tıkla izle

Çukur 116. bölüm izle; Çukur yeni bölümde Cumali ve kardeşinin karşılaşması duygusal bir sahne ile geliyor. Amca'nın mahalleden tezaruatlar eşliğinde geçmesi ise mahallede dengelerin değişeceğinin sinyalini veriyor. Amca krallığını ilan ederken, Yamaç'la karşılaşmaları ise heyecanla bekleniyor. Çukur'un da Koçovalılar'ında kralı artık benim diyen Amca'nın Yamaç'a elini öpmesi için uzattığı sahnede heyecan dorukta olacak. Mahalledeki sokaklarda geçmişini arayan Yamaç, Cumali'nin karşısına çıkıyor.

Çukur 116. Bölümde neler olacak?

Geçmişini arayan Yamaç ve Cumali hasret giderirken ayrı geçen yıllarda yaşananlar merak edilecek. Kulkan ise Yamaç'ın geri döndüğünü öğrenirken, Efsun kozunu kullanmak için plan yapar. Amca'nın mahallede kurduğu yeni düzen de ortaya çıkmaya başlıyor. Mahallede Amca yandaşları ve diğerlerinin arasındaki fark açığa çıkacak. Çok şaşıracağınız Koçovalı evinde ve Çukur'daki dengeler sizi ekrana bağlayacak. Yamaç ve Amca'nın ilk karşılaşması ise çok konuşulacak. Çukur pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Çukur 116. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz. Çukur yeni bölüm bu akşam Show Tv ekranlarında. İyi seyirler…

15-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar