Çukur 121. Bölüm İzle

Çukur 121. Bölüm İzle
Çukur 121. Bölüm İzle; 22 Mart Pazartesi akşamı 121. Bölümüyle ekrana gelen Çukur’un yayınlanan 121. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 121. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili ve Kubilay Aka’nın rol aldı Çukur bu akşam saat 20.00’da 121. Bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. Televizyon tarihinin en çok beğenilen yapımlarından olan ve dizi dünyasına adını altın harflerle yazdıran Çukur bu sezon yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ne zaman ne şekilde ekrana geleceği bilinmeyen ve her zaman seyirciyi şaşırtmayı başaran Çukur bu sezon yine bol kırılmalı bölümlerle seyirciyi şok etti. Son olarak uzun bir zaman atlaması yaşanan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde seyirci yine gerilime ve aksiyona doyacak. Çukur bu akşam ekrana gelecek 121. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin başarılı dizisi Çukur pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü ayrı bir olay olan dizinin yayınlanan son bölümünde Yamaç ve Cumali’nin amca’ya karşı planları nefes kesecek sahnelerle seyirciyi ekrana kilitlerken hayatta kalması için tek güvencesi olan Kukkan ise Amca’ya bir kez daha pazarlık mamasına oturmuştur. Öbür taraftan Vartolu’nun oğlunun sünnet düğünü oldukça görkemli ve gerilimli geçmiştir.

Çukur 121. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv’nin efsane yapımlarından olan ve pazartesi günlerinin en çok seyredilen dizilerinden Çukur bu akşam yine heyecanlı ve nefesleri kesecek bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Son bölümde Yamaç’ın ve Cumali’nin ortak planıyla oldukça zor durumda kalan ve Yamaç’ın hamlesiyle büyük bir darbe alan Amca bunun hesabını sormaya karar vermiştir. Amca durumunu ve itibarını düzeltmek için harekete geçer ve Yamaç’a yardım eden herkesi cezalandırmak için planlar yapmaya başlar. Bu durum ise hem Çukur’da hem de Koçovalı ailesinde bir kez daha tüm dengeleri sarsacak ve taraflar bir kez daha netleşecektir. Öbür taraftan Yamaç ve Efsun’un yüzleşmeleri duygu dolu anlar yaşatırken Akın’ın hamlesi ise herkesi şok edecektir. Yamaç ve Vartolu ise Amca yüzünden karşı karşıya geleceklerdir. Çukur bu akşam ekrana gelecek 121. Bölümle yine nefesleri kesecek. Çukur saat 20.00’da Show Tv’de.

22-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar