Çukur 123. bölüm izle (4. Sezon 31. bölüm)

Çukur 123. bölüm izle (4. Sezon 31. bölüm)
Çukur 123. bölüm izle. 4. Sezon 31. bölümüyle ekrana gelen Çukur dizisinde neler oldu? Yeni bölüm tek part izleme detayları haberimizde!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur 5 Nisan Pazartesi akşamı 123. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Vartolu, Yamaç'ın Çukur'da yaptığı hamlelerin karşısında dimdik durmuştu. Aliço'nun evini geri almak isteyen Yamaç amacına ulaştığını zannetse de yanıldığını çok geçmeden fark etmişti. Çukur'un son bölümünde hangi gelişmeler yaşandı?  Çukur yeni bölümünü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler Çukur 123. bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 123. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur'u eski ruhuna geri döndermeye kararlı olan Yamaç yeni planlarını hayata geçirir. Yamaç'ın yaptıklarına bir türlü engel olamayan Vartolu, Amca'nın öfkesiyle karşı karşıya kalır. Yaşananların ardından Vartolu Yamaç'ı durdurmak için hamle yapar. Yamaç'ın yaptıkları mahalleliye umut olurken, mahalleli ikiye bölünecek. Kimler Yamaç'ın kimler Vartolu'nun arkasında duracak?

Akın, dede yadigarı arabayı tamir edecek ve Cumali'ye çok büyük bir jest yapacak. Kapısında babasının arabasını gören Cumali ve Yamaç büyük bir sevinç yaşayacaklar. Yamaç kısa bir süre sonra hediyeyi Akın'ın getirdiğini anlayacak. Akın ve Yamaç yüzleşmesi gerçekleşecek.

Yamaç tüm aileyi eskisi gibi bir araya getirmek isteyecek ve bu uğurda ilk hamlesini yapacak. Yamaç'ın tarafında yer alan herkesi mahalleden sürmek isteyen amca hamlelerini yapacak. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ana karakterlerden birisi üzücü bir şekilde diziye veda edecek.

ÇUKUR 123. BÖLÜM İZLE (4. SEZON 31. BÖLÜM)

5 BNisan Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 123. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur/2076'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

05-04-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler