Çukur 81. Bölüm Fragmanı

Çukur 81. Bölüm Fragmanı
Çukur 81. Bölüm Fragmanı; Show TV’nin başarılı dizisi Çukur’un 23 Aralık Pazartesi yayınlanacak 81. bölümünde neler olacak? Çukur 3. Sezon 14. Bölüm fragmanı haberimizde!

Çukur 83. Bölüm Fragmanı; Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin rol aldığı, oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve Necip Memili gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Çukur dizisinin 23 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak 83. bölümünde neler olacak? Çukur 83. Bölüm Fragmanı izlemek için detaylar haberimizde!

ÇUKUR 81. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Otel çıkışında Azer'in kumpasına düşen Cumali ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıyor. Çukur'da kötü haber hızlı yayılıyor. Abisinin kanını yerde bırakmak istemeyen Yamaç yeni planını hayata geçiriyor ancak hiç beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaşıyorlar. Babasının katilini öğrenmeye çalışan Vartolu gerçekleri öğrenebilecek mi? Cumali Koçovalı hayata tutunabilecek mi? Karaca'nın Azer'in evinde ne işi var? Hepsi ve daha fazlası Çukur'un 23 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde cevap bulacak.

80. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanan bölümünde yine birçok gelişmeye ev sahipliği yaptı. Gelecek hafta Çukur'da neler olacağını merak edenler 'Çukur son bölüm fragmanı izle' araması yaparken, dizinin 82. bölümünde yaşananları merak edenler için son bölüm özetini siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.

Çukur'da geçen hafta; Yamaç’ı kurtarmak için kendini kurşunlara siper eden Kemal’in ölümü tüm mahallede büyük üzüntüye yol açtı. Ailesini ve sevdiklerini Çukur'u koruyabilmek uğruna kaybeden Yamaç'a Kemal'in ölümü ağır gelir ancak düşmanları karşısında artık eskisinden daha güçlü durmak zorundadır. Kemal için hazırlanan cenazer törenine tüm Çukur katılır. Cenazenin ardından Emmi Yamaç'ı şu sözlerle uyarır; ‘Eğer böyle giderse sevdiğin herkesi kaybedeceksin. Şimdi durdun durdun. Durmadın olacakların önüne geçemeyiz” ancak Yamaç’ın durmaya hiç niyeti yoktur.

Bir kardeşini daha kaybeden Azer artık eskisinden daha öfkelidir. Koçovalıların canını yakabilmek için elinden geleni yapacaktır. Azer harekete geçer, eski bir dost Koçovalıları uyarmak için mahalleye gelir ve Azer’in planlarını anlatır ve Koçovalılara hiç beklemedikleri bir destek sağlar.

Varolu ve Medet, Zeki’nin peşine Almanya’ya gider. Birkaç bağlantının ardından Zeki’ye ulaşmayı başaran Vartolu babasını kimin öldürdüğünü öğrenebilecek mi?

Kemal’in cenazesinin ardından Emmi Yamaç’ı şu sözlerle uyarır ‘Eğer böyle giderse sevdiğin herkesi kaybedeceksin. Şimdi durdun durdun. Durmadın olacakların önüne geçemeyiz” ancak Yamaç’ın durmaya hiç niyeti yoktur. Bir kardeşini daha kaybeden Azer artık eskisinden daha öfkelidir. Koçovalıların canını yakabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Öte yandan Yamaç ile Azer arasında yaşananlardan haberdar olan Fadik’in Sultan’ı ziyaret ettiği ve “Birinden biri durmazsa, bunun sonu hepimiz için felaket olur” söylediği duyuluyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı Çukur dizisinin 81. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir, dizi hakkında yaşanan gelişmelerden haberdar olabilmek için canlitv blog sayfamızı takip etmeye devam edebilirsiniz.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler