Çukur 92. Bölüm İzle!

Çukur 92. Bölüm İzle!
Çukur 92. Bölüm İzle; 16 Mart Pazartesi 92. Bölümüyle ekrana gelen Çukur Dizisi’nin 92. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 92. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Öner Erkan, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Şenay Gürler, Necip Memili, Nejat İşler, Barış Arduç gibi usta isimlerin rol aldığı Çukur 16 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor. Üçüncü sezonunda olan ve pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur özellikle son bölümlerde nefesleri kesen hikayesi ve sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Özellikle son bölümler de Çağatay Erdenet’in Koçovalılar’a karşı verdiği mücadele karşısında iyice dağılan ve Çukur’u bile kaybetmekle karşı karşıya kalan Koçovalılar yeni bir hamleyle yeniden ayağa kalkmanın mücadelesini vermeye başlıyorlar. Özellikle Cumali’nin yaşadıklarından sonra Koçovalılar bir ve beraber olmanın vaktinin geldiğine inanarak yeniden harekete geçiyorlar.

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv’nin pazartesi akşamlarının fenomen dizisi, sokakların sloganlarıyla süslendiği Çukur bu akşam 92. Bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümlerde Çağatay Erdenet’in Koçovalılar üzerindeki yoğun baskısı ve Çukur’a karşı verdiği savaş neticesinde Koçovalılar adeta perişan olurken son bölümde Cumali’nin eşinin yaşadıkları tüm Koçovalılar’ı derinden etkilemiştir. Cumali’nin intikam almak için Çağatay’a savaş açması karşısında ona yardım yine ailesi ve Çukur’dan gider. Dizinin 92. Bölümünde ise her şey adeta sil baştan yaşanır.

Çukur 92. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Bu akşam 92. Bölümüyle ekrana gelen Çukur adeta nefesleri kesiyor. Polis tarafından gözaltında tutulan yamaç, gazeteci Emir ve Polisin yardımıyla başlarına bela kesilen Çağatay’ı adım adım bitirecek bir planı devreye sokar. Bu planın sonunda ise son darbeyi bir fedakarlık yapması gereken Vartolu vurur. Bu arada Çağatay’ın adamları yüzünden zor durumda kalan Cumali’nin yardımına ise sürpriz bir isim yetişir ve Cumali’yi zor durumdan kurtarır. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Çağatay’ı devre dışı bırakan adımlar adeta nefesleri keserken rahatlayan Koçovalılar Çukur’u toparlamak için harekete geçer. Ancak büyük bir darbe alan ve devre dışı kalmakla karşı karşıya kalan Erdenet’ler Koçovalılar’ın ve Çukur’un peşini bırakmaz. Diziye yeni katılan ve Barış Arduç’un canlandırdığı Arık Böke Erdenet’in gelişiyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Artık Yamaç’ın karşısında Böke Erdenet vardır.

Çukur 92. Bölümde yaşananları izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

16-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar