Çukur Fadik Kurtuluş (Işıl Yücesoy) kimdir?

Çukur Fadik Kurtuluş (Işıl Yücesoy) kimdir?
Yeni yayın dönemine başlayan Çukur dizisine yepyeni bir isim eklendi. Çukur dizisinde Fadik Kurtulmuş karakterini canlandıran Işıl Yücesoy kimdir?

16 Eylül Pazartesi günü yeni sezonu ile Show Tv ekranlarına gelen Çukur dizisi yine reytingleri alt üst etti. Yeni yayın dönemine yeni oyuncular dahil eden dizinin nasıl ilerleyeceği büyük merak konusu. Diziye dahil olan önemli karakterlerden biri de usta oyuncu Işıl Yücesoy'un canlandıracağı Fadik Kurtulmuş oldu. Peki Çukur'un yeni sezonunda rol alacak Fadik Kurtulmuş kimdir? Çukur Fadik Kurtulmuş yani usta oyuncu Işıl Yücesoy kimdir? İşte detaylar..

Yeni sezonda İdris Baba, Yücel'in hain tuzağında hayatını kaybediyor ve dizinin kadrosundan ayrılıyor. Yeni sezonda İdris Babanın yer almayacağı diziye bir çok yeni isim katıldı. Bunlar Baykal'ın kızı rolünü canlandıracak olan Efsun yani Damla Sönmez, Baykal'ın annesi Makbule karakterini canlandıran Meral Çetinkaya ve son olarak Azer Kurtulmuş'un annesi rolünü üstlenen Fadik Kurtulmuş yani Işıl Yücesoy oldu. Bu karakterlerden en çok merak edilenler arasında yer alan usta oyuncu Işıl Yücesoy oldu. Oyunculuğu ve başarılı hayat hikayesi ile akıllara kazınan oyuncu Işıl Yücesoy, Çukur dizisini yeni sezonunda Azer Kurtulmuş'un annesi yani Fadik Kurtulmuş karakterine hayat verecek. 

Çukur Fadik Kurtulmuş kimdir?

Çukur, İdris Babayı kaybettikten sonra büyük bir boşluğa düşmüştür. Bu durumu fırsat bilen Selim'in oğlu yani Akın Koçovalı mahalleyi himayesi altına almaya çalışıyordur. Tabi bu esnadan birden fazla düşmanı vardır. Yücel, Baykal'ın kızı Efsun ve Azer Kurtulmuş, Akın'ın peşini bırakmazlar. Işıl Yücesoy'da dizide Azer Kurtulmuş'un annesi Fadik Kurtulmuş karakterine hayat verecek. Fadik oldukça otoriter ve sert bir yapıya sahiptir. Usta oyuncu Çukur'un yeni bölümlerinde karşımıza çıkacak.

Işıl Yücesoy Kimdir?

Işıl Yücesoy, 2 Ekim 1945 tarihinde Kırklareli'de hayata gözlerini açmıştır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda aldığı oyunculuk eğitimi ile 1969 yılında Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. 1975 yılında ise şarkıcı olarak sahne almaya başladı. 1975 yılında “Çalamazsın Mutluluğu/Köye Geldi Bir Gelin” adıyla ilk 45’liğini çıkardı. Azer’in annesi Fadik karakterine hayat veren Işıl Yücesoy’u en son ATV ekranlarında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde Refika Göreçki'yi canlandırmıştı. 

Işıl Yücesoy’un yer aldığı son 5 proje :

2017 – Aşk ve Mavi

2015 – Hayat Mucizeler Gebe

2014 – Unutursam Fısılda

2014 – Kara Para Aşk

2010 – Yer Gök Aşk

02-10-2019
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler