Çukur Neslican Tay'ı unutmadı!

Çukur Neslican Tay'ı unutmadı!
Show Tv'nin fenomen dizilerinden Çukur, gördüğü kanser tedavisi sonucu vefat eden Neslican Tay'ı özel bir sahneyle izleyiciye unutturmadı.

Çukur Show Tv’nin reyting rekorları kıran sevilerek izlenen dizilerinden biri. Bu sezon da Show Tv’nin doğru kararlarla birkaç diziyle iyi reytingler alması Çukur’un reytinglerini daha da arttırdı. Çukur son bölümünden uzun süre kanserle mücadele eden geçtiğimiz günlerde Vedat eden Neslican Tay’ı unutmadı. Peki, Çukur Neslican Tay’ı nasıl andı? İşte ayrıntılar…

Çukur Neslican Tay’ı nasıl andı?

Çukur artık efsaneleşen bir dizi. Son hafta yayınlanan bölümünde ilginç bir sahne herkesi duygulandırdı ve sosyal medyada büyük beğeni aldı. Geçtiğimiz hafta kanserle mücadele ederken hayatını kaybeden Neslican Tay için özel hazırlanan sahne bütün televizyon izleyicilerinin dikkatini çekti.

Çukur dizisi bu tür doğal göndermeleri sıkça yapıyor. Hatta 3. Sezona hızlı başladılar diyebiliriz. 3. Sezon 2. Bölümde gündemdeki bir konu olan hayatını kaybeden Neslican Tay da ince bir sahne becerisi ile hatırlatıldı.

Daha önce tümörden sol bacağını kaybeden  Neslican Tay 21 yaşındaydı. 4. kez yakalandığı kanserden dolayı tedavi görürken geçtiğimiz hafta kanserden hayatını kaybetti. Neslican Tay uzun süre yoğun bakımda kalmış, özellikle Haluk Levent’in sosyal medya mesajlarıyla gündeme düşmüştü. Sosyal medyada hayli gündem olan Neslican Tay Çukur’un bu duvar yazısında hatırlandı.

“Gerçek zaferler asla pes etmeyenlerindir. #Neslicantaay Çukur’a umut oldun. Seni asla unutmayacağız!”

Bu anlamlı sahne Çukur’a oldukça yakışan bir sahneydi. Çukur fanları da bu sahnedeki göndermeyi çok sevdi ve sosyal medyada paylaşımlar yapıldı.

Çukur son bölümde neler oldu?

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. Dizi 3. Sezona da bomba gibi bir giriş yaptı.

Yücel’in hazırladığı oyunla babasını vurmak zorunda kalan Yamaç deliye döner. İdris’in ölümüyle de artık Koçovalılar büyük bir acı yaşarlar. Koçavalılar Ailesinde ve Çukur’da İdris’in ölümüyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. İlk değişim olarak Çukur’da gücün sahibi artık Akın Koçovalı oldu. Gizemli karakter Efsun; Yücel, Azer, Timsah’la Çukur’daki hakimiyeti için istemese de işbirliğine gitti. Karşı karşıya gelen Akın ve Azer tuzağa düşerken Yamaç da akıl hastanesinden çıktı. Yamaç hastaneden çıkar çıkmaz Çukur’a geldi ve olayların müsebbibini aramaya başladı. Yamaç’ın Çukur’a gelmesi Çukur hâkimiyeti için Yamaç’ın işini bitirmek isteyen Akın için önemli bir şanstı.

25-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar