Çukur yeni sezon fragmanı da yayınlandı!

Çukur yeni sezon fragmanı da yayınlandı!
Show Tv'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Çukur'un 3. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Peki, Çukur 3. sezon fragmanında neler var?

Show Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur 3. Sezon fragmanı yayınlandı. Çukur fenomenleri sabırsızlıkla bekledikleri bu habere çok sevindiler. Çünkü Çukur’un sezon sonu finali oldukça etkileyici geçmiş ve kafalarda birçok soru işareti de bırakmıştı. Çukur’suz geçen uzun süre boyunca Çukur izleyicileri dizide ne gibi değişiklikler olacak merakla beklerken sonunda Çukur 3. Sezon fragmanı yayınlandı.

Çukur 3. Sezon fragmanında neler var?

Çukur’un yayınlanan 3. Sezon fragmanında çok özel detaylar var. Çukur fenomenlerini derinden sarsacak olaylar Çukur izleyicileri arasında safları sıklaştıracaktır. Show Tv dizisi Çukur 3. Sezon ilk tanıtım fragmanına göre Yamaç’ın silahından çıkan kurşunlarla İdris Koçavalı’nın öldüğünü görüyoruz. Haliyle bu olayı Yamaç kaldıramıyor ve psikolojisi ciddi ciddi bozuluyor. Fragmana göre Yamaç’ın akıl sağlığını kaybettiğini görüyoruz. Bu da seyirciyi çok üzecek gibi duruyor.

Bu arada hapiste olan Cumali tek kelimeyle deliriyor. Firar etme çabasında bulunan Cumali’nin hikayesi Çukur’da çok etkili olacaktır. Her sezon olduğu gibi diziye katılan yeni bir karakteri de fragmanda görüyoruz. Bu sezona damga vuracak yeni oyuncu ise Damla Sönmez. Damla’nın, Timsah ve Yücel ile görüldüğü sahnede Damla, “Babamı öldüren Çukur mu?” diye soruyor. Bu haliyle Damla Sönmez ve Çukur çatışması 3. Sezona damga vuracağı kesin.

Çukur 3. Sezon yeni katılan oyuncular kimler?

Oyuncu kadrosunda yıldızlar bulunan Çukur, 3. Sezona da bomba transferlerle giriyor. Damla Sönmez’den sonra diziye Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Dilan Çiçek Deniz Çukur 3. Sezonunda Sena karakterini canlandıracak.

Damla Sönmez ise Baykal’ın kızı Efsun karakterini canlandıracak. Damla Sönmez uzun süredir ekranlarda görülmüyordu. Çukur gibi reyting rekorları kıran bir diziyle tekrar ekranlara dönmesi ise oyuncu için büyük bir şans. En son oynadığı Sibel filmindeki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Damla Sönmez 32 yaşında ve Çukur’daki rolüyle de Yamaç ile arasında bir aşk olması bekleniyor.

Çukur 3. Sezon ne zaman başlayacak?

Sabırsızlıkla yeni bölümleri beklenen Çukur dizisinin Eylül ayının son haftalarında başlaması bekleniyor. Çukur 2. Sezon 17 Eylül 2018’de başlamıştı. Çukur’un yeni sezon başlangıç tarihi açıklandığında haberimizde olacak.

Çukur’u canli tv üzerinden de takip edebilirsiniz.

08-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar