Çukur’un Celesun’u Kubilay Akay’a Büyük Şok!

Çukur’un Celesun’u Kubilay Akay’a Büyük Şok!
Show Tv’nin başarılı dizisi Çukur’un Celesun’u Kubilay Ata müzisyen Cem Adriyan’la birlikte yaptığı düetin dijital platformlardan kaldırılmasını değerlendirdi. İşte detaylar!

Üç sezondur Show Tv’de Pazartesi akşamları yayınlanan ve adeta bir fenomen haline gelen Çukur’da yine üç sezondur rol alan başarılı ve genç oyuncu Kubilay Aka koronavirüs günlerinde evde geçen zamanını daha verimli değerlendirmek için çalışan oyunculardan biri. Genç yetenek sevilen müzisyen ve aynı zamanda Çukur’da zaman zaman şarkıları da seslendiren Cem Adriyan ile birlikte bir şarkıya düet yaptı ve bu şarkı dijital platformlardan yayınlanmaya başlandı. Müzik tutkusu bilinen oyuncunun Cem Adriyan’la birlikte seslendirdiği bu şarkı ne yazık ki söz yazarından izin alınmadığı iddiasıyla dijital platformlardan kaldırıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan genç oyuncu duruma açıklık getirirken aynı zamanda samimi halleriyle de dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar!

Çukur’un Celesun’u Kubilay Aka’dan Samimi Açıklamalar!

3 sezondur Çukur’da Celesun karakterine hayat veren genç oyuncu Kubilay Aka müziğe olan tutkusuyla biliniyor. Oyuncu dizinin ara vermesi dolayısıyla evde kaldığı zamanlarda arkadaşı olan ve aynı zamanda dizide şarkıları seslendiren sevilen müzisyen Cem Adriyan’la birlikte bir şarkıyı seslendirdi. Ancak gerekli izinler alınmadığı gerekçesiyle şarkı dijital platformlardan kaldırıldı. Konuyla ilgili görüşleri sorulan genç oyuncu “çok güzel gidiyordu, çok da beğenerek yaptık şarkıyı. Çok özel şarkıydı bizim için. Şarkı yazarları konusunda biz tam olarak aslında biz Ali Atay ve Murat Onbul şarkının aslında sahipleri. Söz olarak. Ali Atay’dan izin aldım ben sadece. Ama Murat Bey’le olan bir iletişimimiz olmadı. O yüzden şarkıyı kaldırmak durumunda kaldık şimdilik. Kısmetse ileriki zamanlarda, değilse başka şarkılara inşallah” dyerek düşüncelerini dile getirdi. Oyuncu telifle ilgili bir sorun olup olmadığını ise “Teliften ziyade daha çok aslında benim izin almam gerekirdi. Ama direkt olarak ben Ali Atay’la konuştuğum için, aslında orda benim biraz tecrübesizliğime geldi diyelim. Böyle durum. İnşallah ilerde Cem çok sevdiğim bir arkadaşım inşallah onunla da başka düetler yaparız. Durum bu şimdilik” ifadelerini kullandı.

Biz Ekip Olarak Bir Aileyiz

Çukur’un başarılı oyuncusu Celesun karakterini canlandıran genç yetenek karantina günlerinde evde kaldıkları zamanda dizi ekibi olarak yaptıkları bir çalışmayla ilgili olarak da “Bizde çok heyecanlıyız. Yani ilk kez bir dijital platformda hep beraber ekipçe beraber olacağız. Bu bizi çok mutlu ediyor. Onun dışında böyle bir küçük ön izlemelerimiz oldu çok umut vadeden izlemeler oldu bizim için. Çok güzel bir ekip olduk ekip işi oldu. Yani böyle aile gibi olduk setle kamera ve kamera arkası herkesle. Umarım umduğumuz gibi gider her şey. Biz çok mutluyuz çünkü. Umarım izlerken seyircilere de belki bir şeyler hatırlatabiliriz kalp olarak bir şeyler hissettirebiliriz. Önceliğimiz bu. Dijital platform olması da ayrı bir mutluluk tabi. Önce tek sezon olarak çıkacak sevilirse bakacağız” açıklamalarında bulundu. Oyuncu karantina günlerinde evde olduğunu zorunlu olmadıkça dışarı çıkmadığını ve herkesin de böyle yapması gerektiğini hatırlattı. Bizde genç oyuncuyu bu duyarlılığı ve samimiyeti için tebrik ediyoruz.

09-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar