Türkan Şoray Cüneyt Arkında Duygusal Veda

Türkan Şoray Cüneyt Arkında Duygusal Veda
85 yaşında hayata veda eden Türk Sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın ardından pek çok meslektaşı taziyelerde bulundu. Türkan Şoray’da usta isme duygusal sözlerle veda etti.

Dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 85 yaşında hayata veda eden Türk Sinemasının mihenk taşlarından Cüneyt Arkın’ın vefatının yankıları devam ediyor. Özelikle sosyal medya ve magazin basını ile dizi ve film sektöründe çalışanlar arasında gündem olan ve hayatını kaybetmesiyle her kesimden insanın takdirle ve üzüntüyle yad ettiği duayen oyuncu meslek arkadaşları ve özelikle birlikte rol aldığı oyuncular tarafından da mesajlarla ve duygusal paylaşımlarla anılıyor. Türk Sineması’nın yine Cüneyt arkın gibi duayen isimlerinden olan Türkay Şoray’da usta oyuncu için bir paylaşım yayınladı. Türkan Şoray paylaşımında Cüneyt Arkın’a duygusal sözlerle veda etti.

Canım Cüneyt!

Türk Sineması bugün bir değerini, bir karakterini kaybetti. Cüneyt Arkın’ın hayata veda etmesi üzerine de pek çok ünlü isim Arkın için duygusal paylaşımlarda bulundu. Yeşilçam’ın usta oyuncularından Türkan Şoray’da rol arkadaşına veda etti. Türkan Şoray paylaşımında “Canım Cüneyt. Bundan sonra, yokluğunu bilmek, düşünmek, öyle acı ki… Seni sonsuza kadar kalbimde yaşatacağım. Sinema ve tüm sinemaseverlerde yerin dolmayacak” ifadelerini kullandı. Yine sosyal medya hesapları üzerinden pek çok oyuncu da Cüneyt Arkın için üzüntülerini belirten paylaşımlar yaptı.

Sana Aşık Olduğum Kadar…

Öbür taraftan 85 yaşında hayata veda eden Cüneyt Arkın, Türkan Şoray’ın sunduğu Sinema Benim Aşkım programına konuk olmuştu. İkili arasında keyifli bir sohbet yaşanmış ve Cüneyt Arkın, Türkan Şoray’a olan hayranlığını ve sevgisini dile getirmişti. Cüneyt Arkın Türkan Şoray için “sana aşık olduğum kadar sinemaya da aşıktım. İkisi bir araya gelince şaşırıyordum. Biz o filmlerde oynamıyorduk, aşkı var ediyorduk” ifadelerini kullanmıştı. İkili bugüne kadar pek çok filmde birlikte rol almışlardı. Cüneyt Arkın Türkan Şoray’la ilk film çekimindeki anısını anlatırken de “Türkan’la ilk filmimi çekerken sakın gözlerine bakma ölürsün dediler. Kim gencecik yaşta ölmek ister ki? Karşılıklı ilk sahnemizde bu lafı çıkaramıyorum aklımdan. Kulaklarına, alnına, çenesine falan bakıyordum hep repliklerimi söylerken. Türkan nezaketinden susuyor ama ben bir türlü istenen oyunculuğu veremiyordum. Sonunda ölürsem öleyim diye isyan ettim ve baktım gözlerine” ifadelerini kullanmıştı.

28-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar