Danilo Zanna ve Eşi Tuğçe Demirbilek Boşanıyor

Danilo Zanna ve Eşi Tuğçe Demirbilek Boşanıyor
Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının başarılı İtalyan Jüri üyesi Danilo Zanna ile Türk eşi Tuğçe Demirbilek ayrılma kararı aldı.

Magazin basını ve sosyal medyaya bomba gibi düşen bir iddia bugün okuyan herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı. Ünlüler dünyasında sık sık yaşanan boşanma, ayrılma haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi ve ünlü şef ve televizyoncu Danilo Zanna ile Türk olan eşi Tuğçe Demirbilek’in ayrılma kararı aldıkları iddia edildi. Son zamanlarda haklarında geçimsizlik ve fikir uyuşmazlığı yaşadıkları haberleri çıkan çiftin sonunda evlerini ayırdıkları belirtildi. Tv 8 ekranlarında yayınlanan başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye’de jüri üyesi olan ünlü İtalyan şef Danilo Zanna ise sosyal medya hesabından durumu açıklayan bir paylaşımda bulundu.

Danilo Zanna Açıklamada Bulundu

MasterChef Türkiye’de jüri üyesi olan ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile ürk eşi Tuğçe Demirbilek’in ayrılacağı iddiaları bugünün magazin basınında ve sosyal medyada geniş şekilde yer buldu. Halen Türkiye’de yaşayan ve Tuğçe Demirbilek ile evli olan Danilo Zanna ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma ilişkin bir açıklamada bulundu. Danilo Zanna paylaşımında “son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet’in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ünlü çiftin evlerini de ayırdıkları öğrenildi.

Danilo Zanna Ayrı Eve Çıktı

Yıllar önce bir seyahat için Türkiye’ye gelen ünlü İtalyan şef Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra memleketine dönmeyerek Türkiye’de kalmaya karar vermiş ve çift 2012 yılında nikah masasına oturarak evlenmişlerdi. O günden bu güne kadar mutlu bir birliktelikleri olan çiftin Zenno Tibet adında bir de erkek çocukları var. İkili arasında son zamanlarda bazı fikir ayrılıklarının yaşanmaya başladığı ve çiftin şiddetli bir geçimsizlik içinde oldukları iddia edilmeye başlanmıştı. Halen Etiler’de yaşayan çiftten Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna ise geçtiğimiz günlerde evini ayırarak yine Etiler’de başka bir eve taşındığı öğrenildi. Danilo Zanna’nın oluna yakın olmak için Etiler’de kalmaya devam ettiği öğrenildi. İkili henüz boşanma sürecini başlatmak için mahkemeye başvurmadı.

04-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar