Defne Samyeli Koronavirüse Yakalandı

Defne Samyeli Koronavirüse Yakalandı
Koronavirüse yakalanan ünlü sayısında her geçen gün artış yaşanıyor. Yeniden tırmanışa geçen koronavirüse bu seferde ünlü şarkıcı Defne Samyeli yakalandı.

Son olarak ünlü şarkıcı Haluk Levent’in koronavirüse yakalandığının haberini yapmış ve koronavirüsün ünlüler arasında da hızla yayıldığını yazmıştık. Ünlüler arasında hızla artan ve hemen her gün birinin yakalandığı koronavirüs ne yazık ki tüm tedbirlere rağmen tırmanışını sürdürüyor. Artık tek yolun aşılama olduğu konusunda bilim insanlarının ortak fikir beyan ettiği koronavirüs her ne kadar aşılamayla önlenemese de hastalığın hafif geçirilmesini sağlıyor. Bu durum da koronavirüsün ölüm oranlarının azalmasında ve hastane yoğun bakımlarının iş yükünün hafiflemesinde büyük katkı sağlıyor. Bugün de dün ve ondan önceki gün ki gibi yine bir ünlünün koronavirüse yakalandığını öğrendi magazin basını ve sosyal medyayı takip edenler. Ünlü şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu güzel isim Defne Samyeli’de ne yazık ki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını paylaştı sevenleriyle.

Ünlüler Arasında Artıyor

Farklı versiyonlarının dünyanın hemen her yerinde hızla yayıldığı ve yaklaşık 2 yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı adeta kasıp kavuran ölümcül hastalık koronavirüs ne yazık ki tırmanışını ve etksini sürdürüyor. Ünlüler dünyasında da hızla artan salgın sebebiyle her gün tüm dünyada yüzlerce insan hayatını kaybediyor. Ülkemizde de pek çok ünlü ismin yakalandığı koronavirüse son olarak ünlü şarkıcı Defne Samyeli yakalandı. 49 yaşında olan ve şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eskiden haber spikerliği yapan güzel isim Defne Samyeli, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Serdar Ortaç ve Haluk Levent’in ardından koronavirüse yakalandı.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Defne Samyeli bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda koronavirüse yakalandığını sevenlerine duyurdu ve bir de uyarıda bulundu. Defne Samyeli paylaşımında “Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok, hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik. Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum. Benimle hemen iletişime geçip bundan sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren Sağlık Bakanlığı yetkililerine sonsuz teşekkürler. Karantinadayım. Bu durumda 4 Eylül’de Moda Deniz Kulübündeki konserimizi iptal ettik. Yeni konser tarihini bildireceğiz. Oysa dört gözle bekliyordum. Ne yapalım, sağlık olsun” ifadelerini kullandı.

02-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar