Demet Akalın’dan Son Dakika Lüks Restoran Açıklaması!

Demet Akalın’dan Son Dakika Lüks Restoran Açıklaması!
Ünlü isim Demet akalın Boğaz kıyısında açtığı iddia edilen restoranla ilgili bir açıklama yapt ve restoranın kime ait olduğunu açıkladı! İşte detaylar!

Son dönemlerde adı magazin gündeminden düşmeyen ve sosyal medyada da sıklıkla yer alan Demet Akalın’ın son olarak pandemi günlerinde boğaz kıyısında lüks bir restoran açtığı iddia edilmişti. Demet Akalın, adının Hira Han olduğu ve pandemi günlerinde eski eşi Okan Kurt’la birlikte açtığı iddia edilen restoranla ilgili bir açıklama yaptı. Ünlü isim özellikle dün sosyal medyada ve magazin basınında eleştirilmişti. Koronavirüs döneminde çok zor günler geçirdiğini ifade eden ve “geçinemiyorum” ifadelerini kullanan Demet Akalın’ın bu itirafına rağmen nasıl böyle bir lüks restoran açtığı konusunda takipçileri tarafından eleştirmiş ve “hani geçinemiyordun” şeklinde eleştirilerde bulunulmuştu. Bu durum karşısında ünlü isim bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi. İşte Demet Akalın’ın o açıklaması!

Demet Akalın’dan Lüks Restoran Açıklaması!

Koronavirüs günlerinde konserleri iptal edildiği için “geçinemiyorum” diye açıklamalar yapan Demet Akalın’ın boğaz kıyısında bir restoran açtığı iddia edilmişti. Eski eşi Okan Kurt’la birlikte açtığı restorana Hira Han adının verildiği belirtilmiş ve ünlü isim eleştirilmişti. Bu durum karşısında Demet Akalın bir açıklama yaptı. Demet Akalın açıklamasında “O restoran benim değil arkadaşlar. Okan’ın ailesine ait” ifadelerini kullanırken eski eşi Okan Kurt’ta bir paylaşımında “Restoran bizim değil arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt’a ait” ifadelerini kullandı. Böylece Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızlarının adının verildiği ve Gaziantep mutfağına ait yemekleri menüsünde bulunduran Hira Han isimli restoranın Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt’a değil Okan Kurt’un kız kardeşi Dilan Kurt’a ait olduğu anlaşılmış oldu.

Demet Akalın ve Sosyal Medya!

Ünlü isim Demet akalın özellikle son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak fahiş fiyata karşı tepkilerini net şekilde ortaya koyuyor. Daha önce Bodrum’da bir şezlonga günlük bin lira verilmesine tepki göstererek “Torbalı Halk Plajı. Mis gibi tertemiz” ifadelerini kullanan Demet akalın başka bir paylaşımında da bir AVM’deki restorana ait fiyat listesini eleştirmiş ve “böyle gitmez. Böyle giderse… Gitmez” ifadelerini kullanmıştı. Takipçilerden binlerce beğeni ve yorum alan bu paylaşımlar ünlü ismi uzun bir süre gündemde tutmuştu. Boğaz kenarında açılan restoranın kendine ait olmadığı yönündeki açıklaması da yine takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar