Demet Akbağ’ın yeni dizisi Şahmeran sete çıkıyor Şahmeran nerede çekiliyor?

Demet Akbağ’ın yeni dizisi Şahmeran sete çıkıyor Şahmeran nerede çekiliyor?
Dizi severler ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın başrolünde olduğu Şahmeran dizisi nerede çekiliyor, merak ediyor. Yayınlanacağı kanal henüz belli olmayan Şahmeran dizisi haberimizde.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği Şahmeran dizisi cast hazırlıklarını tamamlayarak sete çıktı. Yayınlanacağı kanal henüz belli olmayan Şahmeran dizisi için görkemli bir konak ayarlandı. Dizi severler ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın başrolünde olduğu Şahmeran dizisi nerede çekiliyor, merak ediyor. Yayınlanacağı kanal henüz belli olmayan Şahmeran dizisi ile ilgili gelişmeler haberimizde.

Demet Akbağ’ın yeni dizisi Şahmeran sete çıkıyor Şahmeran nerede çekiliyor?

Sete çıkan ve Beykoz’da lüks bir konakta çekilecek olan dizi adet Demet Akbağ’ın dizisi olacak. İrfan Şahin'in sahibi olduğu 1441 Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Şahmeran dizisini Erkan Birgören kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu Şahmeran dizisi için İstanbullu Gelin dizisinin çekildiği yer olan Beykoz'daki görkemli konak ayarlandı. Dizilerden uzun zamandır uzak kalan Demet Akbağ ise başrolünde yer aldığı Şahmeran dizisiyle setlere yeniden dönmenin heyecanını yaşıyor. Usta oyuncu son olarak Show TV'de yayınlanan Sevdaluk dizisinde rol almıştı.

Deniz Çakır'ın yerine Evrim Alasya

Daha önce başrol için Deniz Çakır adı ortaya atılmış ancak oyuncunun başka bir proje için teklifi reddetmişti. Demet Akbağ’ın yanına TV8'in yeni sezon dizisi Kırmızı Oda'da canlandırdığı 'Meliha' karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya yer alacak. Kırmızı Oda dizisinin birkaç bölümü için kamera karşısına geçen Evrim Alasya Şahmeran dizisiyle yeniden hayranlarıyla buluşacak.

Demet Akbağ Kimdir?

1959 Denizli doğumlu oyuncu 13 yaşında anne ve anneannesiyle İstanbul’a taşındı.  İstanbul Belediye Konservatuvarı’nı bitiren usta oyuncu Yılmaz Erdoğan ile başrolü paylaştıkları Bir Demet Tiyatro ile tanındı.  Kent Oyuncuları, Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi tiyatro topluluklarında profesyonel tiyatro yapan Demet Akbağ, “Yılın Televizyon Yıldızı” ve Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülü aldı.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2005 – Haybeden Gerçek Üstü Aşk: Yılmaz Erdoğan

2002 – Bana Bir Seyhler Oluyor: Yılmaz Erdoğan – BKM

1998 – Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?: Yılmaz Erdoğan – BKM

1995 – Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu: Ferhan Şensoy – Ortaoyuncular

1990 – Yorgun Matador: Pierre-Henry Cami-Ortaoyuncular

1989 – Yolun Yarısı: Kemal Uzun – Haldun Dormen – Dormen Tiyatrosu

1988 – Artiz Mektebi: Müjdat Gezen – Kandemir Konduk – Şan Tiyatrosu

1987 – Azizname: Aziz Nesin – Yeditepe Oyuncuları

* Otogargara

* Kadınlık Bizde Kalsın

* Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu

* Beyoğlu Beyoğlu

* Deliler

* Arzu Tramvayı

* Davacı

* Bir Demet Tiyatro

17-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar