Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'i Anlattı!

Demet özdemir ve İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'i Anlattı!
Tv 8 ekranlarında 25 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Doğduğun Ev Kaderindir'i başrol oyuncuları anlattı. İşte detaylar!

Televizyonlarda reytingi düşük diziler bir bir erken final yaparken yerlerine yeni diziler büyük umutlarla yayına giriyor. Bu dizilerden biri de uzun süredir hazırlıkları süren ve artık başlama tarihi belli olan Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi. İzleyicinin heyecanla beklediği dizinin yayın tarihi sonunda belli oldu. İlk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı izleyiciyle buluşacak olan dizinin yapımcılığını OG Medya yaparken, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda ise Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir, Nail Kırmızıgül, Zeynep Kumral, Cengiz Aydoğan, Mehmet Korhan Fırat, Helin Kandemir, Naz Göktan, Elif Sönmez, Kayra Zabcı ve Emir Taha gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin başlamasına sayılı günler kala Doğduğun Ev Kaderindir’i başrol oyuncuları anlattı.

Demet Özdemir Oldukça Umutlu!

Doğduğun Ev Kaderindir’in başrol oyuncusu Demet Özdemir diziyle ilgili düşüncelerini anlatırken ilk tanıtım yayınlandıktan sonra gelen tepkilerden oldukça memnun olduğunu dile getiriyor. Oyuncu “hikayeyi okudukça doğduğumuz evle yaşadığımız hayat arasında bir benzerlik olduğunu fark ettim” ifadelerini kullanırken “dizinin dünyasına adapte oldukça daha da iyi hissettiğini” sözlerine ekliyor.

İnsan kaderini değiştirebilir mi diye başlayan ilk tanıtımın ardından insanın doğduğu evin kaderini de şekillendiren bir yer olduğunu anlatıyor Demet Özdemir. Her geçen bölüm daha da iyi olacağını ve seyircinin dizide kendini bulacağını söyleyen Özdemir hikayenin gerçek bir hikayeden alındığını belirtiyor.

İbrahim Çelikkol  Doğduğun Ev Kaderindir’i Anlattı!

Tv 8 ekranlarında 25 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve uzun süredir hazırlıkları süren Doğduğun Ev Kaderindir’in başrol oyuncusu deneyimli oyuncu İbrahim Çelikkol diziyle ilgili konuştu. Dizide Mehdi karakterine hayat verecek olan İbrahim Çelikkol dizi için “gerçek bir iş oldu” derken “Doğduğun Ev Kaderindir’in gerçek hayattan uyarlanan bir hikaye olduğunu ve izleyen herkesin kendine dair pek çok şeyi fark edeceğini” ifade ediyor.

Dizinin yayınlanan fragmanında duygusal sözleriyle dikkat çeken İbrahim Çelikkol yakında başlayacak dizi için oldukça umutlu. Seyircinin sabırsızlıkla beklediği ve ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Doğduğun Ev Kaderindir ile ilgili gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

21-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar