Demet Özdemir’in Başrollerinde Oynadığı Evim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Demet Özdemir’in Başrollerinde Oynadığı Evim Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları süren Evim Dizisi ile ilgili bir rötar haberi daha geldi. Dizinin ne zaman başlayacağı yılan hikayesine döndü. İşte ayrıntılar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve OG medya tarafından hazırlıkları süren Evim diziyle ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Başrollerinde geçtiğimiz sezon Erkenci Kuş adlı dizide Sanem karakteriyle seyircinin beğenisini toplayan Demet Özdemir ve yine geçtiğimiz sezon Muhteşem İkili adlı dizide oynayan İbrahim Çelikkol’un oynayacağı Evim dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak otururken senaryosu ise Eylem Canpolat tarafından kaleme alınıyor. Hazırlıkları süren diziyle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Tv 8’in sahibi Acun Ilıcal’dan iki ay içinde başlayacak diye bekliyoruz açıklaması gelmişti. İşte detaylar!

Evim Dizisi Yine Rötar Yaptı!

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol gibi usta oyuncuların rol aldığı ve OG yağım tarafından hazırlanan Evim Dizisi bir türlü başlayamıyor. Daha önce Ekim gibi başlayacağı söylenen ancak Aralık ayına sarkan diziyle ilgili olarak son gelişme en erken iki ay içinde başlayacağı şeklinde oldu. Seyirciyle bir an önce buluşmak isteyen ve bu sefer dram türünde bir dizide rol alacak olan Demet Özdemir ise bu durum karşısında bir kez daha hayal kırıklı yaşamış gibi görünüyor. Seyirciyle buluşmak için en az iki ay daha bekleyecek olan demet Özdemir ise dizinin başlamasını sabırla ve heyecanla beklemeye devam ediyor.

Ilıcalı’dan Evim Dizisiyle İlgili Açıklama!

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Evim dizisiyle ilgili kanalın sahibi Acun Ilıcalı’dan bir açıklama geldi. Söylemezsem Olmaz adlı programda diziyle ilgili düşünceleri sorulan Ilıcalı “Dizi çok güzel olacak. İkilinin fotoğraflarına bayıldım. Komedi değil dram olacak. Çok güzel hikayesi var. 2 ayda başlar” açıklamasını yaptı. Ilıcalı dizi 2 ay içinde başlar derken 2020 yılını mı işaret etti yoksa Aralık ayını mı belli değil. Bilindiği gibi Ocak ayında başlayacak diziler için reyting iyi olsa bile kar marjı düşük oluyor. Ancak Ilıcalı’nın 2 ay derken Ocak ayını işaret ettiği tahmin ediliyor.

Demet Özdemir Kimdir?

26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Demet Özdemir ilk orta lise eğitiminin ardından oyunculuk ve sanat yaşamına adım atmıştır. Demet Özdemir iyi bir dansçı ve oyuncudur. Özdemir ilk olarak ekranlarda dansçı olarak yer almıştır. Ardından oyunculuk eğitimleri almış ve oyunculuğa adım atmıştır. Demet Özdemir’in ilk dizisi Sana Bir Sır Vereceğim olmuştur. Ardından Kurt Seyit Şura, Çilek Kokusu, No:309 ve Erkenci Kuş adlı dizilerde rol almıştır.

09-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar