Deniz Akkaya Koronavirüse Yakalandı

Deniz Akkaya Koronavirüse Yakalandı
Ünlü Manken ve sunucu Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu. Deniz Akkaya sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Tüm dünyada koronavirüsle yapılan amansız mücadele sürüyor. Yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği salgın sebebiyle ülkeler her türlü tedbire başvururken ne yazık ki bu amansız hastalık karşısında tam anlamıyla bir çare bulunabilmiş değil. Aşılama çalışmalarının başlamasıyla yeni bir safhaya geçilen koronavirüs ne yazık ki insanları etkilemeye ve hatta can almaya devam ediyor. Ülkemizde de her gün binlerce insan koronavirüse yakalanıyor. Bu insanlardan biri de ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya oldu. Ünlü isim Deniz akaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu. Ünlü isim uzun zamandır her türlü tedbiri almış ve bu konuda duyarlılığı ile dikkatleri çekmişti. Ancak ne yazık ki tam da aşılama çalışmalarının başladığı bu günlerde Deniz Akkaya koronavirüse yakalandı. İşte haberin detayları!

Deniz Akkaya Koronavirüse Yakalandı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden manken Deniz Akkaya koronavirüse yakalandı. Sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyuran Deniz Akkaya paylaşımında “elimde sopam evde covid kovaladığım bir zaman diliminden herkese merhaba. O gün geldi çattı, bendeniz de salgının kucağına düştüm. Bu fotoğraftaki Deniz, aslen 5 günlük hastaymış. Sinsice bünyenize yerleşen bu hastalık geçene kadar sizlere sümüklü peçete, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atmayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıkla ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz” ifadelerini kullandı. Ünlü simin paylaştığı fotoğrafa takipçilerinden beğeni mesajları yağdı.

Sosyal Medyadan Mesaj Yağdı!

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından yaptığı ve koronavirüse yakalandığını sevenlerine ve takipçilerine duyurduğu mesajının ardından ünlü isme binlerce geçmiş olsun mesajı geldi. Sosyal medya üzerinden takipçileri ve sevenleri ünlü isme geçmiş olsun dileklerinin yanı sıra beğeni mesajlarını da atmayı ihmal etmedi. Deniz Akkaya’nın koronavirüs sebebiyle kendisini karantinaya aldığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Bizde ünlü isim Deniz Akkaya’ya çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce hastalığın pençesinden kurtularak eskisinden daha sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

17-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar