Feyyaz Şerifoğlu'na, Camdaki Kız Dizisinden Teklif Geldi

Feyyaz Şerifoğlu'na, Camdaki Kız Dizisinden Teklif Geldi
Kanal D'nin yeni dizi projesi olan Camdaki Kız dizisinden Feyyaz Şerifoğlu'na rol teklifi geldi. Peki ya rolü kabul etti mi? Kadroda kimler yer alıyor?

Son zamanlarda oldukça adından söz edilmeye başlanılan Camdaki Kız dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı. Şimdi ise Feyyaz Şerifoğlu’na diziden rol teklifini geldiğini öğrendik. Peki ya teklifi kabul edecek mi?

Camdaki Kız

      Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderin’in yapımcısı olan OGM Pictures, yeni dizi projesi olan Camdaki Kız, yapımcı firmanın diğer üç dizisi gibi bu da Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından birisi. Gerçek hayattan esinlenerek yazılan kitabın, şimdide dizi uyarlaması geliyor. Yavaş yavaş kadrosu belli olmaya başlayan dizinin şuan ki açıklanan oyuncu kadrosunda, Kırmızı Oda’da ‘Boncuk’ olarak karşımıza çıkan Burcu Biricik ve onun partneri olarak dizide rol alması beklenilen Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Şimdilerde ise Feyyaz Şerifoğlu’na diziden rol teklifi geldiğini öğrendik. Kırmızı Oda’da Boncuk’un eski sevgilisi olarak karşımıza çıkan ‘Can’ karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik’in aynı dizide rol alması güzel olabilir.

      Dizinin çekimleri henüz başlamadı, ancak Mayıs ayında yayınlanılması planlanıyor. Yani Mart ayının ortalarında çekimlerine başlanılacaktır. Tanıtım olması açısında yaklaşık 30 saniyelik bir video paylaşan kanal, dizinin çok yakında olacağının altını çiziyor. Belki de düşündüğümüzden daha erken bir zaman da izleyici karşısına çıkabilir. Dizi hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz ancak gelişmeler devam ettikçe, haberleri sizlerle paylaşacağız. Yazımızı bitirmeden önce, Feyyaz Şerifoğlu’nun kim olduğuna ve daha önceden hangi dizilerde rol aldığınıza biz göz atalım isterseniz.

Feyyaz Şerifoğlu

    Normalde müzisyen olan Feyyaz Şerifoğlu, son zamanlarda oyunculukla da ilgilenmeye başladı. 2013 yılında katıldığı ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının ardından, Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapan Şerifoğlu, müzik hayatına ilk defa 2014 yılında Enbe Orkestrası ile başladı. 2020 yılında ise ‘Gidene’ isimli solo parçası ile müzik piyasasına giriş yaptı.

    Oyunculuk kariyerine ise bir reklam filmi ile başlayan Feyyaz Şerifoğlu, 2019 yılında bir akıllı saat reklamında rol almıştı. Dizi olarak ise sadece Kırmızı Oda’da rol alan oyuncu, ‘Can’ karakterini canlandırmıştı.

 

17-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar