Didem Soydan Burak Deniz Aşkı Belgelendi!

Didem Soydan Burak Deniz Aşkı Belgelendi!
Magazin dünyasını bir süredir meşgul eden Didem Soydan Burak Deniz birlikteliği sonunda kesinlik kazandı. İkilinin ilk kez birlikte fotoğrafları çekildi.

Ünlüler dünyasında hemen her gün hatta hemen her saat öyle gelişmeler oluyor ki herkes şok oluyor. Bazen bir ayrılık, bir aldatma ya da yeni bir ilişkinin başlaması bir anda magazin gündemini ve sosyal medyayı hareketlendiriyor ve takipçiler ve magazin severler gelişmeleri her an takip ediyor. Son zamanlarda haklarında bir aşk yaşadıklarına dair haberler çıkan ancak magazin basınına her hangi bir açıklama yapmayan ve bir şekilde görüntülenemeyen oyuncu Burak Deniz ile manken Didem Soydan ikilisinin aşkları sonunda belgelendi ve bu aşkta ortaya çıkarılmış oldu. Geçtiğimiz sene uzun süre Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya peşinde koşan ve bu ikilinin birlikte fotoğraflarını çekebilmek için yarışan magazin basını bugünlerde de Didem Soydan ile Burak Deniz ikilisini yakın takibe aldı ve her zaman olduğu gibi yine bu kaçma kovalamacadan galip çıkan magazin basını oldu. İşte haberin detayları!

Aşkları Belgelendi!

Bir yanda oyuncu Burak Deniz ve Didem Soıydan diğer yanda acar magazin basını… Bir taraf kaçıyor bir taraf kovalıyor. Amaç tek bir kare fotoğraf. Ve sonunda bu yarıştan magazin basını galip çıkıyor ve Manken Didem Soydan ile oyuncu Burak Deniz’in ilişkileri kesinlik kazanıyor. Magazin basınında yer alan fotoğraflar sonunda ikilinin aşkları belgelenirken magazin dünyası ve sosyal medya da bu haberle çalkalanıyor.

İşte Yaşananların An An Gelişmesi!

Aslında birlikte oldukları biliniyordu ama herhangi bir resim ya da görüntü yoktu. Bu sebeple de acaba sorusu hep kafalardaydı. Sonunda bu fotoğrafta çekildi. Oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in YouTube kanalına konuk oldu ve program çıkışı manken Didem Soydan’ın evine gitti. İkili geceyi burada geçirdikten sonra sabah evden birlikte çıktılar ve işte tam bu anda da magazin muhabirlerine yakalandılar. Beklenen ve aranan fotoğraflar çekildi. Bir süredir birlikte oldukları zaten bilinen çiftin ilişkisi böylece belgelendi. Daha önce de aynı kamp ortamında aynı kişiyle peş peşe fotoğraflar paylaşan çiftin ilişkisi böylece kesinlik kandı. Ne diyelim umarız kavgadan uzak güzel bir birliktelik yaşarlar.

15-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar