Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı resmen açıkladı! Türkler Geliyor!

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı resmen açıkladı! Türkler Geliyor!
TRT 1'in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ yeni filmi Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı'nın duyurusunu yaptı. Türkler Geliyor ile ilgili ayrıntılar burada.

TRT 1’in efsane dizisi Diriliş Ertuğrul izleyicileri için büyük müjde geldi. Diriliş final yaptıktan sonra herkes merakla diziyle ilgili haberler bekliyor. Dizinin yapımcısı haftalar önce Diriliş Osman dizisinin ATV ekranlarında yayınlanacağını bildirmişti. Diriliş’in hem senaristliğini hem de yapımcılığını yapan Mehmet Bozdağ Diriliş Osman dışında farklı bir projelerinin daha olduğunu duyurdu. Film olacak bu projenin senaryosunun kapağını sosyal medyada gösteren Bozdağ “Yeni Filmimiz... Sefer bizden zafer Allah’tan!” diyerek bütün Diriliş fanlarını heyecanlandırdı. Peki, Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler var? Bütün bu ayrıntıları canli tv izleyicileri için derledik.

“Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı” filminin çekimleri başladı mı?

Diriliş Ertuğrul tam manasıyla fanlarla ilerleyen bir diziydi. Merakla beklenen ızdırapla, heyecanla izlenen bölümlerden sonra final yapması çoğu izleyiciyi üzmüş durumda. Hatta Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Osman’da Osman Bey karakterini canlandırması için fanlar sosyal medyada hayli uğraştılar.

Bildiğiniz gibi bir de TRT 1’den ayrılma söz konusu. Kanal değişikliği ve başrol değişikliğinden sonra izleyicilerin Diriliş Osman’a ne kadar ilgi duyacaklarını bekleyip göreceğiz.

Diriliş Ertuğrul’un yapımcılığını ve senaristliğini de yapan Mehmet Bozdağ haliyle ne yapsa konuşuluyor. Bozdağ son sosyal medya paylaşımlarında yine toplumu ne kadar iyi okuduğunu bize gösterdi. Hamaset dolu ve belli bir kesimi bağlayacak bir film olarak Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filminin duyurusunu yaptı. Bu tür filmler kolay yapımlardır. Mutlaka seyircisi olduğu için fazla bir şey yapmanıza da gerek yoktur. Ve bu açıklamayla da film çokça merak edilmeye başlandı. Konu olarak ne işleneceğinden ziyade oyuncu kadrosu merak ediliyor. Ancak Mehmet sağlam bu konuda henüz açıklama yapmadı. Hatta yakında filmin çekimlerine başlanılacak olmasına rağmen kadro henüz açıklanmadı.

“Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı” filminin yönetmeni kim?

“Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı” filminin yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor. Kamil Aydın; Kutsal Damacana, Herkes mi Aldatır?, Ekisporter, Hannas: Karanıkta Saklanan, Şaşkınlar Çetesi filmlerinde ve Aynadaki Düşman, M.A.T, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Mehmetçik Kut’ül Amare, Mehmetçik Kutlu Zafer dizilerinde yönetmenlik yaptı.

 Yapımcılığını Bozdağ Film’in yaptığı projenin tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait. Senaryo da Mehmet Bozdağ imzalı.

02-08-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar