Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in partneri belli oldu!

Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in partneri belli oldu!
Diriliş Osman dizisi yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacak. Yayın tarihi yaklaşan dizide Burak Özçivit'in partneri belli oldu.

Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından dizi hayranları dizinin devamı niteliğindeki Diriliş Osman dizisini beklemeye başladı. Bundan aylar önce Osman Bey karakterini Burak Özçivit'in canlandıracağını öğrenmiştik. Başarılı oyuncunun partnerinin kim olacağı da nihayet belli oldu. Bakalım Burak Özçivit'i hangi isim eşlik edecek.

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde Burak Özçivit'in partneri Hazal Subaşı oldu. Hazal Subaşı son olarak yine bir TRT 1 dizisi olan Halka'da rol almıştı. Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncunun Halka'nın yeni sezonunda yer almayacağını öğrenmiştik. Hazal Subaşı kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol almıştı. Hazal Subaşı hakkındaki tüm bilgiler.

Hazal Subaşı kimdir?

Manken ve dizi oyuncusu olan Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de doğdu. Hala bir üniversite öğrencisi olan Hazal Subaşı, İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okuyor. Elidor Miss Turkey 2015 yarışmasına katılan Hazal Subaşı, yarışmayı 3. olarak tamamladı. Oyunculuktan önce mankenlik yapmaktaydı. Güzellik yarışmasında dikkatleri üzerine çekmesinin ardından kendisine pek çok diziden teklifler geldi. Böylece oyunculuğa adım atmış oldu. 

İlk oyunculuk tecrübesini 2016 yılında TRT 1'de yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde yaşadı. Hazal Subaşı'yı Adını Sen Koy dizisinde Zehra Kaya rolüyle izledik. Hazal Subaşı dizide Erkan Meriç ile başrolleri paylaşmıştı.

2018 yılında Kanal D'den ekranlara gelen Bir Umut dizisinde rol aldı. Hazal Subaşı, Bir Umut Yeter dizisinde Elif karakterine can verdi. Güzel oyuncu Bir Umut Yeter dizisinde Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç Töre ile birlikte başrolde yer aldı. 

Son olarak bu yılın başında TRT 1'den ekranlara gelen Halka dizisinde rol almaya başladı. Hazal Subaşı, oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel gibi isimlerin yer aldığı Halka dizisinde Bahar karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Hazal Subaşı, yeni sezonda TRT 1'den ekranlara gelen ve Diriliş Ertuğrul'un devamı olan Diriliş Osman dizisinde rol alacak. Hazal Subaşı, Dirliş Osman dizisinin başrolünde yer alan Burak Özçivit'in partneri olacak. 

21-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar