"Diriliş Osman" dizisinin adı değişti!

ATV'de ekranlara gelmeye hazırlanan Diriliş Osman dizisinin adı değiştirildi. İzleyicileri şaşırtan bu değişiklik neden yapıldı? İşte ayrıntılar...

5 sezon TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Diriliş Ertuğrul dizisi yeni kanalında Diriliş Osman adıyla yayınlanacağı biliniyordu. Son paylaşımlarda, sosyal medya yönetimlerinde bile Diriliş Osman adıyla paylaşımlar yapılırken dizi bir anda izleyicilerini şaşırttı. Diriliş Osman isim değişikliğine gitti ve ismi Kuruluş Osman olarak açıklandı. Kuruluş Osman isim olarak neden seçildi? Kuruluş Osman ne zaman Atv izleyicisiyle buluşacak? Kuruluş Osman ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde…

Diriliş Osman dizisinin adı neden değişti?

TRT 1 kanalından yeni kanalına transferden sonra yapılan tanıtımlarda dizinin Diriliş Osman ismiyle yayınlanacağı görülüyordu. Fakat son gelen bilgiye göre Diriliş Osman ismi artık Kuruluş Osman olacak. Çok yakında ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Kadroda birbirinden başarılı oyuncular var:

Başta Osman karakteriyle başrolde Burak Özçivit bulunuyor. Yakışıklı oyuncunun aylar öncesinden bu dizi için hazırlıklara başladığını biliyoruz. Ata binmeyi, kılıç kuşanmayı ve yakın dövüşü uzman ellerden  öğrenen Burak Özçivit için Kuruluş Osman oyunculuk hayatında bir dönüm noktası olacak. Kuruluş Osman’ın tıpkı Diriliş Ertuğrul gibi 100’den fazla ülkeye satılması da bekleniyor. Demek oluyor ki Osman Bey rolüyle sadece Türkiye’de popülerlik kazanmayacak olan Burak Özçivit bütün dünyada tanınan bir aktör olacak.  Kim bilir bu rol sayesinde başarılı oyuncuya Hollywood kapıları da açılacak.

Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda kimler var?

Kuruluş Osman’da Burak Özçivit’in haricinde; Hazal Subaşı, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Saruhan Hünel, Özge Törer, Ayşegül Günay ve Ragıp Savaş'ın yer aldığı güçlü bir oyuncu kitlesi var. Bildiğiniz gibi dizinin yapımcılığını da usta yönetmen Metin Günay yapıyor. Seyircilerimiz Metin Günay’ı yönetmen koltuğunda oturduğu birçok diziden tanıyorlar. Kuruluş Osman’ın yapımcılığını ise yine Diriliş Ertuğrul yapımcısı Tekden Film - Mehmet Bozdağ üstleniyor.

"Kuruluş Osman" pek yakında ATV izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

İsim değiştirme sebebi Diriliş döneminin bitmesinden dolayı. Artık dizi Kuruluş dönemini yansıtacağı için dizinin isminin de Kuruluş olmasına karar verildi. Bu da oldukça mantıklı bir karar olarak görülüyor.

Bununla birlikte Diriliş Ertuğrul fanlarının Engin Altan Düzyatan’a olan bağlılıkları da isim değişikliğiyle geride kalabilir. Artık yeni bir macera ve yeni karakterlerle Kuruluş Osman Burak Özçivit’in başrollerinde ATV ekranlarında olacak. Kuruluş Osman'ı canli tv izleyicielri de bu platformdan izleyebilir. 

04-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler