Diriliş Osman’ın yeni sezon oyuncuları kimler olacak?

Diriliş Osman’ın yeni sezon oyuncuları kimler olacak?
TRT 1'in en kaliteli dizisi olarak 5 sezondur ekranları kasıp kavuran Diriliş Ertuğrul'dan sonra devamı olan Diriliş Osman'ın ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosu kimler?

Diriliş Ertuğrul 150. bölümüyle final yaptı ve ömrünü tamamladı. TRT 1'in en kaliteli dizisi olarak 5 sezondur ekranları kasıp kavuran Diriliş Ertuğrul'dan sonra devamı olacak olan Diriliş Osman'ın ne zaman başlayacağı ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Diriliş Osman’ın yeni sezon oyuncuları kimler olacak, sizin için araştırdık. Şimdi detaylar

Diriliş Osman’ın yeni sezon oyuncuları kimler olacak?

Engin Altan Düzyatan'ın Ertuğrul rolünde olduğu Diriliş Ertuğrul dizisi TRT1 kanalında 150. Ve son bölümüyle ekranlara veda etti. Diriliş Osman olarak yeni sezonda devamı çekilecek dizinin yeni oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekilleniyor. Diriliş Osman dizisinde başrolü yani Osman Gazi karakterini Burak Özçivit canlandıracak. Bunun dışında karakterler belirlendi ancak hangi karakteri kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Yeni sezonun hangi tarihte başlayacağı belli değil ancak bir önceki sezonlara baktığımızda Diriliş Osman'ın 2019 Eylül ya da Ekim ayında başlayacağını söyleyebiliriz.

Diriliş Osman’da Karakterler

Osman Gazi

Rabia Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Osman Gazi'nin çocukları;

Orhan, Alâeddin Paşa, Melik Arslan Bey

Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey

Osman Gazi kimdir?

Osman Gazi, 1258 yılında Söğüt'te doğdu. Ertuğrul Gazi'nin üç oğlundan birisi olan Osman Gazi, 27 yıl tahtta kaldı. Devletin temellerini her ne adar Ertuğrul Bey atsa da Osman Bey, Osmanlı Devleti'ni ve Osmanoğullarını kuran ve adını devletine ve soyuna veren ilk Osmanlı Sultanıdır. Ölümüne kadar emir yani bey olarak anılmış ve vefatından sonra Han denmiştir. Çünkü hayatının sonlarına doğru uc beyi olmuştur. 24 yaşında babasının yerine geçen Osman Gazi, başlarda Selçuklu Sultanına bağlıydı. Şeyh Edebali'nin kızı Rabia Bâlâ Hâtun ile evlenince, nüfuzu ve kudreti arttı. 1281 yılında babasının yerine aşiret beyi olan Osman Bey, Selçuklu Sultânı II. Gıyaseddin Mesut'un Söğüd ve çevresinin kendisine tahsis edildiğine dair olan fermanı ve yanında hediye ettiği ak sancak, tuğ ve mehterhane ile uc beyi oldu. Karacahisar'ı fethetmesi ve Dursun Fakih'e kendi adına hutbe okutması, Osman Bey'in bağımsızlığını kazanmasını sağladı.

Burak Özçivit kimdir?

1984, İstanbul doğumlu, Türk oyuncu ve eski mankendir. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okudu. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden model olarak seçildi. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakıp oyunculuğa devam etmektedir. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçildi. Best Model of The World'e katıldı ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçildi. İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşayan Burak, Musallat filminde ve Zoraki Koca dizisinde oynadı. Baba Ocağı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu dizilerinde oynadı. Önümüzdeki sezon Diriliş’te oynayacak oyuncuya canlitv olarak başarılar diliyoruz.

30-05-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar