Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm izle!

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm izle!
v8 ekranlarının çarşamba dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 17.bölümünde Mehdi, Zeynep ile tartışıyor. Patronunun aracıyla eve gelen Zeynep’e kızan Mehdi sinir krizleri geçiriyor.

Tv 8’de Çarşamba akşamlarına damga vuran  ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ 17.Bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. İstanbullu Gelin’in yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun elinden çıkan 'Doğduğun Ev Kaderindir' kitabından uyarlanan diziye ilgi çok büyük. Zeynep’in davranışına çok kızan Mehdi, Zeynep’e nasıl tepki gösterdi? Evi birbirine katan Mehdi’nin sonraki hamlesi ne olacak? İşte bunun gibi tüm cevaplanmamış sorular haberimizde. Şimdi detaylar

Doğduğun Ev Kaderindir 17. Bölüm izle

Tv8 ekranlarının çarşamba dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 17.bölümünde Mehdi, Zeynep ile tartışıyor. Patronunun aracıyla eve gelen Zeynep’e çok kızan Mehdi adeta sinir krizleri geçiriyor. Patronunu kıskanan Mehdi, bunun acısını Zeynep’e çok ağır laflar söyleyerek çıkarıyor.

’Bu evde sana âşık olduğum için kalıyorum’

Mehdi’nin tavrına bozulan Zeynep hızlıca evden ayrılır. Ayrılırken söylediği “bu evde sana biat ettiğim için değil sana aşık olduğum için kalıyorum.” Bunun üzerine çıldıran Mehdi evi darmadağın eder. Mehdi den habersiz Burhan’ın yanına giden Zeynep, nu tavrıyla Mehdi’yi iyice çileden çıkartır. Harekete geçen Mehdi, feci şekilde dövdüğü Burhan’ı hastanelik eder. Yoksa Mehdi karakola mı düşüyor? Tüm detayları ve aksiyonuyla Doğduğun Ev Kaderindir 17.Bölüm Çarşamba saat 20.00 Tv8’de. Keyifli seyirler.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

İstanbullu Gelin’in yazarı Gülseren Budayıcıoğlu’nun yazdığı kitaptan esinlenerek uyarlanan dizi bir OGM Pictures'ın yapımı olarak Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un üstlendiği dizide bir hukuk öğrencisi olan Zeynep, iki farklı kişilik olan iki anne tarafından büyütülmüştür. Gerçek annesinin fedakârlıklarına üvey annesinin hayallerine destek veren genç kız, iki taraf arasında denge kurmaya çabalar. Mehdi ise hem aile hem de mahalle reisliğini üstlenmiş, tanıyan herkesin güven duyduğu cesur, fedakâr bir delikanlıdır. Mahalledeki herkesin sevip saydığı delikanlıya bir tek annesi güvenmemektedir. Çünkü o, içindeki boşluğu babasının intikamıyla doldururken annesi; oğlunu bir türlü kurtulamadığı karanlıktan çekip çıkarmak için, mahalleden biriyle evlendirmeyi düşünmektedir. Doğum gününde arkadaşı Faruk’tan evlenme teklifini alan Zeynep,  aslında adım adım Mehdi’ye yaklaşır. Artık öz annesinin fedakârlıklarına karşılık verme zamanı gelmiştir. Hayatının başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayan Zeynep doğduğu eve sürüklenmektedir. Zeynep ve Mehdi hayata karşı olan kırıklıklarını birlikte iyileştir. Bu konuda doğdukları evler onlara yardımcı olacaktır.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar