Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm İzle

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm İzle
Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm İzle; 3 Şubat Çarşamba akşamı 30 Bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir ‘in 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Zeynep Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk, Elif Sönmez, Nail Kırmızıgül’ün rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi bu akşam 30. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Tv 8 ekranlarının iki dizisinden biri olan ve ikinci sezonunda olan Doğduğun Ev Kaderindir son bölümlerde heyecanlı sahneleri ve gerilimli hikayesiyle seyircinin ilgisini kendi üzerine çekmeye çalışıyor. Son bölümlerde Zeynep ile Barış arasındaki yakınlaşmanın ön planda olduğu ve Mehdi’nin her şeye rağmen Zeynep’i her an göz önünde tutmaya çalıştığı dizi bu akşam yine heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana geliyor. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarında iki sezondur Çarşamba akşamları ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi her ne kadar ilk günkü cazibesini ve reytingini kaybetmiş gibi görünse de yine de seyirci tarafından heyecanla seyredilmeye devam ediyor. Dizinin son bölümünde Barış ile Zeynep arasındaki yakınlaşma artık iyice ilerlemiştir. Barış’ın ablası ise Zeynep’e karşı tavırlıdır ancak kardeşinin de isteklerini kıramamaktadır. Bu arada Mehdi ise hapisten çıkacağı günün hesabını yapmaktadır.

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölümde Neler Yaşanacak?

Tv 8’in Çarşamba akşamlarının gerçek yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in yayınlanan 30. Bölümünde Zeynep yine arada kalmıştır. Bu kez iki annesi arasında değil eski eşi Mehdi ile sevdiği adam Barış arasında kalmıştır. Zeynep Mehdi’nin avukatlığını üstlenirken bu konuda Barış’a bir şey söylememiştir ancak bunu öğrenen Barış büyük hayal kırıklığı yaşar. Zeynep ise Mehdi’yi hapisten çıkarmak için uğraşır ancak Mehdi lehine ifade verecek kişi ölmüştür ve bu durum her şeyi zora sokar. Öbür taraftan Barış ve ailesi Allah’ın emri ile Zeynep’i istemek için Zeynep’in yaşadı yere giderler. Ancak burada Zeynep’in annesi onları hoş karşılamaz ve Zeynep’i Barış’a vermez. Bu arada Mehdi’yi ziyaretten çıkan Zeynep’i kapıda barış beklemektedir. Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar