Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi'nden İlk Tanıtım Geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi'nden İlk Tanıtım Geldi!
Tv 8'de yayınlanacak olan ve ilk tanıtımı yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi'nin tanıtımı büyük ilgi ve beğeni topladı. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve OGM Pictures tarafından uzun süredir hazırlıkları süren ve ilk adı Evim olan ve daha sonra adı Doğduğun Ev Kaderindir şeklinde değiştirilen dizinin tanıtımfragmanı sonunda yayınlandı. Seyirci tarafından da merakla beklenilen ve üzerinde uzun lbir süredirçalışılan dizinin başrolünde demet özdemir ve İbrahim çelikkol yer alıyor. Yönetmenliğini çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosu Eylem canpolat ve Ayşenur Sıkı tarafından kaleme alınan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun camdaki Kız adlı romanından esinlenilen dizi, gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkılarak hazırlanmış. İlk tanıtım fragmanı yayınlanan dizisnin yayın tarihi henüz netlik kazanmazken yayınlanan tanıtım seyirci de büyük bir heyecan uyandırdı. İşte detaylar!

Doğduğun Ev Kaderindir'in Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi'nin tanıtım fragmanı 6 aralık cuma akşamı ilkkez yayınlandı. Senaryosu Eylem canpolat ve Ayşenur Sıkı tarafından kaleme alınan Camdaki Kız adlı romandan uyarlanan dizinin fragmanı daha yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni topladı. Dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen seyirciler tanıtım fragmanından bile fazlasıyla heyecanlandı.

Tanıtım fragmanı her insanın en büyük merakı ve sorusuyla başlıyor. Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir tanıtım fragmanına "İnsan kaderini değiştirebilir mi" ifadelerini kullanarak başlıyor. sonrasında duygusal ve etkili bir şekilde "Kimi sevip, kiminle evleneceğine bile doğduğun ev karar veriyormuş. Önce anneler alıyormuş kalemi eline, başlıyormuş yazmaya" ifadelerini kullanıyor ve ardından yaşadığıhayatı ve düşüncelerini sıralıyor. Ara sıra gözyaşlarına boğulan oyuncu tanıtımda oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemiş durumda.

Gerçek Bir Hayat Hikayesi Anlatılıyor!

Yayınlanan tanıtımıyla büyük beğeni toplayan ve başlayacağı gün sabırsızlıkla beklenmeye başlayan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilerek beyaz cama aktarılmış durumda. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan dizi yakında TV 8'de yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yayınlanan tanıtımında dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir oldukça başarılı bir performans sergiliyor.

Seyirci tarafından heyecanla başlanacağı günün beklendiği dizinin 2020 Ocak ayının başında başlayacağı tahmin edilse de net bir tarih verilmiyor.  

07-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar