Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah Aşkı Kısa Sürdü! Sürpriz Aşk Neden Bitti?

Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah Aşkı Kısa Sürdü! Sürpriz Aşk Neden Bitti?
Ünlüler arasında yaşanılan ve adına aşk denilen ilişkiler en küçük bir sorunda bitiyor. Biten son ilişki de Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah arasında oldu. İşte ayrıntılar!

Oyuncular arasında ve sanat dünyasında aşk yaşayanlar oldukça fazla. Ancak çok az sanatçı ya da oyuncu bu yaşadıkları aşkı tamamına erdiriyor ve nikah masasına oturuyor. Ne yazık ki pek çok ünlünün aşkı suda eriyen sabun gibi bir var bir yok durumları yaşıyor. 2019 yılında başlayan aşklardan biri de ne yazık ki bitti. Ünlü oyuncular Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah arasında hızlı başlayan aşk ne yazık ki yeni yılın ilk günleriyle birlikte sona erdi. İddialara göre ikili yollarını ayırdı. Peki ünlü ikilinin arasında ne yaşandı ve aşkları neden bitti? İşte cevabı!

Sürpriz Aşk Kısa Sürdü!

Ünlü oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol arasında 2019 yılında başlayan sürpriz aşk be yazık ki kıvama eremeden ve ikilinin evlilik kararı alamadan tarihe karıştı. Pek çok ünlünün yaşadığı hüsranı iki ünlüde yeni yılın ilk günleriyle birlikte yaşadılar. İddialara göre Doğu Demirkol ve Farah Zeynep Abdullah arasında hızlı ve sürpriz bir şekilde başlayan aşk kısa sürdü ve bitti. Bilindiği gibi iki ünlü arasında yaşanmaya başlayan aşk ABD’deki film festivalinde başlamıştı. Oldukça mutlu oldukları gözlenen çiftin neden ayrıldığı bilinmiyor ve yeniden bir araya gelmeleri umuluyor. İlişkilerine sessiz sedasız bir şekilde patırtısız gürültüsüz bir şekilde son veren çiftin sosyal medya hesaplarından da birbirini takip etmeyi bıraktıkları iddia ediliyor.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

17 Ağustos 1989yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Oyuncu ilk olarak ekran tecrübesini Öyle Bir Geçer zamanki adlı diziyle yaşamıştır. Oyuncu daha sonra Kelebeğin Rüyası adlı sinema filminde rol almıştır. Oynadığı dizi ve sinemalardan bazıları şunlardır: Öyle Bir Geçer zaman ki, Kurt Seyit Şura, Kelebeğin Rüyası, Bir Küçük Eylül Meselesi, Unutursam Fısılda.

Doğu Demirkol Kimdir?

6 Eylül 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu ilk orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu daha sonra tiyatro ile ilgilenmeye başlamış ve sonunda Stand-Up yapmaya başlamıştır. Oyuncu ilk olarak Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağacı filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır: Ahlat Ağacı, Güldür Güldür Show.

06-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar