Dokuz Oğuz dizisi Cumartesi günü başlıyor!

Dokuz Oğuz dizisi Cumartesi günü başlıyor!
Fox Tv ekranlarının yepyeni heyecan dolu dizi Dokuz Oğuz, cumartesi günü izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizi ilk bölümü ile Fox Tv erkanlarında!

Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Fox Tv yepyeni bir dizi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen askeri dizinin ilk bölümü Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. Dokuz Oğuz dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Kubilay Aka, Yasemin Allen, Deniz Işın ve Tuncer Salman gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı kadronun yeni dizisi Dokuz Oğuz, heyecan ve aksiyon dolu hikayeyi diziseverlerin beğenisine sunulacak. Dizi de Dokuz Oğuz adlı askeri bir timin yaşadıklarını konu alıyor. Yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş'ın oturduğu dizinin hikaye ve senaryosunu Süleyman Çobanoğlu kaleme alıyor. Peki merakla beklenen dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak?

DOKUZ OĞUZ BAŞLIYOR!

Türk askerinin üstün başarı ve kahramanlığını ekranlara taşıyacak olan dizinin ilk bölümünün reytingler de büyük bir başarı elde edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin en başarılı ve korkusuz subaylarından biri olarak tanınan Yüzbaşı Batur Karanlık timin komutanı olarak başa geçiyor ve hikayeler başlıyor. Yüzbaşı Batur Karanlık'ın timin başına getirilmeden önce, sınır karakolunda görev yapmaktadır. Bu görevinde uzun zamandır peşinde olduğu terör örgütünün kırmızı alarm ile aranan teröristini yakalamak için kolları sıvamıştır. Yüzbaşı Batur Karanlık planladığı bu göreve çıkarken, diğer yandan Tomris Albay da Nahçıvan’da askeri temaslarda bulunmak üzere yola çıkmıştır. Fakat Türk Dünyası Acil Müdahale Timi'nin kurulacağı haberini alan hainler bu iki başarılı subayı için çoktan harekete geçmiştir. 

Dizinin isimini aldığı Dokuz Oğuz, 'Türk dünyasının güvenliği için elimden geleni yapacağıma, namusum ve şerefim üzerine and içerim' nidalarıyla göreve başlarlar. Yüzbaşı Batur Karanlık komutasındaki bu Dokuz Oğuz, kendilerini vatanı koruyup kollamak için adeta siper etmişlerdir. Türk konar-göçerlerle ilgili çıkan haberler Yüzbaşı Batut Karanlık ve komutasını harekete geçirir. Ve dizimiz böyle başlar. Askeri diziye hasret olan diziseverlerin Dokuz Oğuz dizisine tam not vereceği daha ilk bölümden belli. Merakla beklenen Fox TV ekranlarının yeni askeri dizisi Dokuz Oğuz, Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekranlara 'Merhaba' diyecek. İyi seyirler..

27-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler