Dokuz yıllık evli ünlü çiftten üzücü haber geldi boşanıyorlar!

Dokuz yıllık evli ünlü çiftten üzücü haber geldi boşanıyorlar!
Ünlü oyuncu çift yaşadıkları problemler sebebiyle evliliklerini bitirme kararı aldı. Dokuz yıllık evli ünlü çiftten üzücü haber geldi, boşanıyorlar… İşte detaylar!

Eltilerin Savaşı filmi ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sevilen oyuncusu Ferit Aktuğ ile antrenör ve oyuncu Bahar Özdoğan'ın 9 yıllık evliliği sona eriyor. Sevilen oyuncu Ferti Aktuğ evlilikleri ile ilgili aldıkları kararı bir basın açıklaması ile duyurdu. Magazin dünyasında alışık olunmayan uzun süre evliliklerden birini başarmış ünlü çiftin kararı üzüntüyle karşılandı. Ferit Aktuğ'un yaptığı açıklamada, aralarında oluşan fikir ayrılığı sebebiyle bu kararı aldıkları belirtiliyor. Aktuğ, koronavirüs sebebiyle adliyeler kapalı olduğu için boşanma akdini gerçekleştiremediklerini belirtti ve Bahar Özdoğan ile dostluklarının devam edeceğini söyledi.

"Çocuğumuzun olmadığını belirtmek isteriz"

Birçok reklam, dizi ve film projesinde başarılı işlere imza atan Ferit Aktuğ, özel hayatında yaşadığı sorunlar sebebiyle 9 yıllık evliliğini bitirme kararı için şu açıklamayı yaptı:

"2011 yılında başlayan evliliğimizi aramızda oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak sonlandırma kararı aldık. İçinde bulunulan durum neticesinde adliyelerin kapalı olmasından dolayı boşanma akdimiz henüz gerçekleşmemiştir. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu korumanın değerinin bilincindeyiz. Bugün bazı haberlerde çıkan yanlış bilgilendirmenin aksine çocuğumuzun olmadığını belirtmek isteriz. Birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz.

Saygılarımla,

Ferit Aktuğ"

Ferit Aktuğ yaptığı açıklamada da belirttiği gibi çocuk sahibi değil. Ferit Aktuğ ve Bahar Özdoğan'ın boşanma kararı alması üzerine birçok haber sitesi 2 çocukları olduğu yönünde haberler yapmıştı. Aktuğ, yaptığı açıklamada çocukları olmadığını özellikle belirtti. Aktuğ ve Özdoğan çifti 2011 yılında evlenmişti.

Ferit Aktuğ kimdir?

Uzun süredir televiyon dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Ferit Aktuğ, 1978 yılında Adana'da doğdu. Kavak Yelleri, Kördüğüm, Aramızda Kalsın, Koçum Benim, Kampüsistan, Haziran Gecesi gibi birçok dizide rol alan Aktuğ, en son Star Tv'nin iddialı yapımı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Taylan karakteriyle yer almış ve çok beğenilmişti. Sinema filmi Eltilerin Savaşı'nda da başarılı bir performans sergileyen Aktuğ, 2011 yılından beri evli olduğu Bahar Özdoğan'la boşanma kararı aldı.

18-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar