EDHO’nun Nasuh’u Ekrem İspir Diziden Neden Ayrıldı?

EDHO’nun Nasuh’u Ekrem İspir Diziden Neden Ayrıldı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Dizinin oyuncu kadrosunda Nasuh karakteri olarak yer alan Oyuncu Ekrem İspir diziye veda etti. İşte detaylar!

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu sezon 4. Sezonunda olan başarılı dizilerden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Salı akşamları yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği dizilerden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bilindiği gibi koronavirüse rağmen çekimlerine devam eden dizilerden. Dizi ara verdiği çekimleri geçtiğimiz günlerde yoğun tedbirler eşliğinde yeniden başlatmış ve seyirciye yeni bölüm izletebilmek için sete inmişti. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve beş bölüm önce diziye dahil olan başarılı oyuncu Ekrem ispir’in diziye veda ettiği haberi ise bir anda seyircide şok etkisi yarattı. Diziye büyük umutlarla katılan ve seyircinin de heyecanlandığı Ekrem ispir’in diziye bu kadar erken veda etmesi dizide neler oluyor sorusunu gündeme getirdi. İşte detaylar!

Nasuh EDHO’dan Ayrılıyor?

Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve bu akşam 163. Yeni bölümüyle ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da seyirciyi üzen bir ayrılık yaşandı. Yönetmenliğini Onur tan’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen gibi usta isimler rol alıyor. Diziye henüz katılalı dört beş bölüm olan ve Hızır’ın karşısında Nasuh karakteri olarak yer alan başarılı oyuncu Ekrem İspir diziye veda etti. Başarılı oyuncunun diziyle bu kadar erken veda etmesi değişik iddiaları gündeme getirse de Nasuh karakterinin diziye hikaye gereği veda ettiği öğrenildi. Özellikle Hızır’ın karşısında yer alarak dizide bütün dengeleri alt üst eden Nasuh yine Hızır’ın kusursuz planıyla ortadan kaldırılarak diziye veda etmiş oldu. Bu ayrılığı beklemeyen dizinin sevenleri ise başarılı oyuncunun diziden ayrıldığını öğrenince şok oldular.

Ekrem İspir Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Nasuh karakterini canlandıran ve dizilerin aranılan isimlerinden olan başarılı oyuncu Ekrem ispir Edho’nun 163. Bölümünde ölerek diziye veda etti. Başarılı oyuncu Edho’dan önce yine bir başka efsane dizi olan Çukur’da Ebu kaysar rolünde yer almıştı. Baarılı oyuncu ayrıca, Akasya durağı, Arka Sokaklar, Kanıt, Kaçak, Medcezir, Poyraz karayel, Kurtlar vadisi Pusu, Aşk-ı Memnu gibi pek çok başarılı yapımda yer aldı.

14-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar