Ekranlarda Bay Yanlış fırtınası esti, işte reyting sonuçları!

Ekranlarda Bay Yanlış fırtınası esti, işte reyting sonuçları!
26 Haziran Cuma akşamı ekranlarda ilk bölümüyle Bay Yanlış fırtınası esti. İzleyici bölümün özetini ve 2. reyting sonuçlarını merak ediyor.

26 Haziran Cuma akşamı ekranlarda ilk bölümüyle Bay Yanlış fırtınası esti. İzleyici bölümün özetini ve 2. bölümde neler olacak, merak ediyor. Fox Tv’nin iddialı dizisi Bay Yanlış ilk bölümüyle reytinglerde başarısını ortaya koydu. Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış'ın 26 Haziran Cuma akşamı yayınlanan ilk bölümünde ortaya koyduğu performans dudak uçurttu. İşte o sonuçlar ve 1. Bölüm özeti.

Ekranlarda Bay Yanlış fırtınası esti, 2. bölümde neler oluyor?

Yapımcılığını Gold Filmin üstlendiği ve Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu Bay Yanlış dizisinin senaryosunu Aslı ve Banu Zengin ikilisi yazıyor. Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı Bay Yanlış dizisinde Lale Başar, Suat Sungur, Fatma Toptaş, Gürgen Öz, Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem ve Cemre Gümeli gibi başarılı oyuncular görev yapıyor. Çekimleri Bodrum’da başlayan dizi tedbirler kalktıktan sonra İstanbul’da devam edecek.

Bay Yanlış 1. Bölümde neler oldu?

Arkadaşı Soner’e sürpriz doğum günü hazırlayan Ezgi, aldatıldığını öğrenir ve neye uğradığını şaşırır. Zor günlerin başladığı bu süreçte Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılması bir yana bir de işinden olur. Kendi kendine bir söz verir. “Yanlış” insanlardan elinden geldiğince uzak duracak ve doğru erkeği arayıp bulacaktır. Tam bu sırada hayatına giren yeni komşusu Özgür, kararını uygulamasında ölçü olacaktır. Çünkü zengin ama sıradan biri olan Özgür, Ezgi için tam anlamıyla “Bay Yanlış”tır.

Bay Yanlış 2. Bölümde neler olacak?

İlk bölümüyle reytinglerde 4. olan Bay Yanlış’ın 2. Bölüm tanıtımı yayınlandı. “her şey güzel olacak” sloganıyla ekrana gelecek 2. Bölümde Özgür, Ezgi’ye “yalnız yaşlanacaksın” diyerek yeni kararlar almasını sağlıyor. Bu kararların biri de yılbaşı gelmeden yapacağı bire evliliktir. Bakalım yeni tanıdığı Özgür, Ezgi’nin kararlar almasında nasıl yardımcı olacaktır? Bay Yanlış 2. Bölümüyle 3 Temmuz akşamı saat 20.00’de FOX TV ekranlarında. İyi seyirler

26 Haziran Cuma TOTAL REYTİNG SIRALAMASI – İLK 10

1             SURVIVOR          TV8

2             MUGE ANLI ILE TATLI SERT          ATV

3             ESRA EROL'DA   ATV

4             BAY YANLIS        FOX

5             FOX ANA HABER               FOX

AB REYTİNG SIRALAMASI – İLK 10

1             SURVIVOR          TV8

2             FOX ANA HABER               FOX

3             BAY YANLIS        FOX

4             GULDUR GULDUR SHOW (TKR)  SHOW

5             FIRINCININ KARISI (T.S) KANAL D

28-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar