Merakla beklenen Gençliğim Eyvah dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Merakla beklenen Gençliğim Eyvah dizisinin yayın tarihi belli oldu!
Merakla beklenen yaz dizilerinden biri olan Gençliğim Eyvah dizisinin yayın tarihi belli oldu. Hazırlıkları tamamlanan ve çekimlere başlanan dizinin ilk bölümü için tarih verildi.

Yaza damga vuracak diziler arasında bulunan Gençliğim Eyvah'ın yayın tarihi belli oldu. Atv'de yayınlanacak eğlenceli aile dizisi Gençliğim Eyvah'ın ilk bölümü 15 Haziran Pazartesi başlıyor. Koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine gecikmeli de olsa başlanan yeni dizi Gençliğim Eyvah, oyuncu kadrosu ve komedi - dram karışık hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. İlk bölüm fragmanı da yayınlanan dizi 15 Haziran'da Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Gençliğim Eyvah oyuncu kadrosu

Süreç Film tarafından hazırlanan ve başrollerinde sevilen usta oyuncularla genç oyuncuları birleştiren aile dizisi Gençliğim Eyvah, Beykoz Ayakkabı Fabrikası'ndaki platoda çekiliyor. Dizinin kadrosunu Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu ve Ulviye Karaca gibi tecrübeli oyuncularla, Elif  Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Ecem Atalay gibi genç oyuncular oluşturuyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler ise şöyle; Bahar Süer, Beyti Engin, Kemal Uçar, Erdem Kaynarca. Birbirinden eğlenceli diyaloglarla süslenen senaryo renkli bir mahallede geçiyor. Dizinin sanat ve kostüm ekibi tarafından hazırlanan renkli, çiçekli ve özenle seçilmiş kostümler ise evlerinize sıcacık bir yaz havası estirecek.

Gençliğim Eyvah Konusu

Komedi ağırlıklı bir aile dizisi olarak çekilen Gençliğim Eyvah dizisinin senaryosu Ünal Yeter ve Ayhan Barış Başar tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz'ın olduğu dizide, iki kebabçı aile arasında geçmişten bugüne uzanan hayat serüveni ve bir düşmanlık hikayesi anlatılıyor. Aynı mahallede bulunan iki düşman kebapçı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı aileleri arasında yaşanan, sırlarla dolu, bol entrikalı ve aşk barındıran bir hikaye usta oyuncuların yorumuyla ekrana gelecek. Fragmanı yayınlanan dizinin sıcaklığı ve eğlenceli replikleri de görülünce yaza iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Yayın için geri sayım başlayan Gençliğim Eyvah dizisi evlerinize konuk olmaya hazırlanıyor. Atv ekranlarında 15 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak Gençliğim Eyvah'ta heyecan dorukta. İyi seyirler…

04-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar