Emine Ün’ün Annesi Hayatını Kaybetti

Emine Ün’ün Annesi Hayatını Kaybetti
Geçtiğimiz hafta annesiyle beraber koronavirüse yakalanan ve hastanede tedavileri devam eden ünlü oyuncu Emine Ün’ün annesi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Magazin dünyasının ünlü simalarından birinin yakını daha ne yazık ki koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesi Müzeyyen Bolverdi geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış ve anne kız İstanbul Şişli’de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınmışlardı. Daha sonra Emine Ün’ün annesi Müzeyyen Bolverdi kronik rahatsızlıkları sebebiyle hastalığı ağır geçirmeye başlamış ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu Emine Ün yaptığı bir paylaşımda annesinin durumunun kritik olduğunu, kronik rahatsızlıkları sebebiyle zor durumda olduğunu açıklamıştı. Bu paylaşımın üzerinden iki gün geçmeden ne yazık ki ünlü oyuncunun annesi bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Emine Ün annesinin kaybını yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Kapkara Gün

Ünlü oyuncu Emine Ün ve annesinin geçtiğimiz haftalarda covid – 19 testi pozitif çıkmış ve anne kız hastanede tedavi altına alınmışlardı. Daha sora Emine Ün’ün annesinde var olan rahatsızlıkları sebebiyle hastalık ağır seyretmeye başlamış ve ünlü oyuncunun annesinin tedavisine yoğun bakımda devam edilmeye başlanmıştı. Ancak yapılan tüm müdahale ve tedavilere karşın Emine Ün’ün annesi Müzeyyen Bolverdi daha fazla dayanamayarak koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Aşılarını yaptırdığı öğrenilen Müzeyyen Bolverdi’nin sabaha karşı hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü oyuncu annesinin bu acı kaybı sebebiyle sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Emine Ün paylaşımında “Annemmm… Kapkara Gün, acımın tarifi yok” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu daha sonra yaptığı bir başka açıklamada da “ben iyileştim ama bu sabah annemi kaybettik. Şimdi annemi de alıp çıkacağız hastaneden. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu Emine Ün’ün annesinin cenazesinin bugün defnedileceği öğrenildi.

Üzüntümün Tarifi Yok

Koronavirüse yalandıktan sonra bir açıklama yapan ünlü oyuncu açıklamasında “beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer maalesef öyle olmadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı. Ben hastanede tedavime devam ediyorum. Sağlık açısından daha iyiyim bugün. Uzun uzun yazacak bir şey yok. Çünkü şu an üzüntümün tarifi yok” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncunun annesine Allahtan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

24-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar