Tv 8’in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Sete Çıktı

Tv 8’in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Sete Çıktı
Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve bir polisin hikayesini anlatacak olan Sıfırıncı Gün Makedonya’da çekimlere başladı.

Son olarak uzun süren bir hazırlık ve çekim sürecinin ardından yayına giren Tuzak dizisinin ardından Tv 8 yeni dizisi için çalışmalarını hızlandırdı. Acun Medya tarafından hazırlanan ve bir süredir cast çalışmaları ve prodüksiyon hazırlıkları süren Sıfırıncı Gün dizisinin çekimleri başladı. Bir süredir hazırlıkları süren ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte dizinin ne zaman yayına gireceği konusu da konuşulmaya başlandı. Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in yer aldığı ve senaryosunu Atasoy Koç’un kaleme aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı ancak çok yakın bir zamanda dizinin seyirciyle buluşması bekleniyor.

Sıfırıncı Gün Sete Çıktı

Acun Medya tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Tv 8’in yeni dizisi Sıfırıncı Gün hazırlıkların ardından sete çıkarak çekimlere başladı. Kasım ayı sonu gibi ekrana gelmesi beklenen Sıfırıncı Gün bir organize şube polisinin hikayesini ekrana taşıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan başarılı ve ünlü oyuncu Engin Öztürk’ün sivil polis Özgür karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı ve hem özel hayatının hem de operasyonlarının hikayesinin anlatılacağı Sıfırıncı Gün dizisi için yapım ekibi ülke dışında çekimlere başladı. Sıfırıncı Gün ekibi dizinin çekimlerine ilk olarak Makedonya’da başlarken burdaki çekimlerin tamamlanmasıyla birlikte yakında Türkiye’ye dönecek ve çekimlere devam edecek.

Sıfırıncı Gün Oyuncuları Kimler?

Bu sezon günlük dizilerinin ardından ilk olarak Tuzak dizisini seyirciyle buluşturan ve ikinci dizisi olarak da Sıfırıncı Gün’ün hazırlıklarına başlayan Tv 8 yakında yeni dizisini ekrana taşıyacak. Tuzak’ın ardından yakında ekrana gelecek olan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosu birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya, Berk Cankat, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Turgay tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Esra Ruşan, Savaş Özdemir, Ahmet Pınar ve Naz Çağla Irmak gibi isimler yer alıyor. Dizinin senaryosunu Atasoy Koç kaleme alırken dizinin yönetmen koltuğunda ise Süleyman Mert Özdemir yer alıyor. Sıfırıncı Gün çok yakında Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

27-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar