Ercan Kesal’dan Bakan Soylu’ya Çukur Yanıtı!

Ercan Kesal’dan Bakan Soylu’ya Çukur Yanıtı!
Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur'la ilgili şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Eleştirilen Çukur'u Ercan Kesal Savundu!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Med Yapım tarafından hazırlanan Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Aldığı reytinglerle kanalın ve yapım şirketinin göz bebeği durumunda olan dizi aynı zamanda sık sık hakkında çıkan haberlerle de gündemden düşmüyor. Özellikle şiddet suçlamalarının hedefinde olan dizi zaman zaman bu sebeple RTÜK tarafından da cezalandırılıyor.

Ancak tüm bunlara karşın seyircinin en çok seyrettiği dizilerin başında gelen ve efsane dizilerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çukur geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da gündemindeydi. İçişleri bakanının şiddet, mafya gibi suçlamalar yönelttiği dizinin savunması bir zamanlar dizide rol alan güçlü karakter İdris Koçovalı’dan (Ercan Kesal)geldi. İşte detaylar!

Süleyman Soylu Çukur Hakkında Ne Söylemişti?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur hemen her kesimin gündemine gelmeye devam ediyor. Diziden kimi taraf takdirle söz ederken kimi tarafta şiddetle eleştiriyor. Dizinin özellikle çocuklara kötü örnek olduğu iddiası ise gündemden hiç düşmüyor. Mafya, şiddet, silah, kötü örnek oluşturacak başka davranışlar derken dizi hemen herkes tarafından her gün konuşuluyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da Çukur’la ilgili konuşmuş ve “Lanet bir dizi var Çukur diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun bize. Hakikaten lanet. Beni bağışlasınlar, bir de Adana 01 diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık” açıklamasını yapmıştı. Bunun üzerine dizide iki sezon boyunca İdris Koçovalı rolüyle seyircinin beğenisini kazanan usta oyuncu Ercan Kesal İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya cevap verdi.

İdris Koçovalı’dan (Ercan Kesal) Süleyman Soylu’ya Çukur Yanıtı!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur aldığı reytingler, şiddet, silah, mafya gibi konularla gündemden düşmüyor. Son olarak İçişleri bakanının eleştirdiği diziyi savunmak eski oyuncusu İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal’den geldi.

Kesal Süleyman Soylu’nun eleştirilerine “Çukur’daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyaslandığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur’daki silahlar ve ölen insan sayısı mı” ifadeleriyle cevap verdi. Görünen o ki Çukur yayınlandığı sürece bu tür eleştiriler ve eleştirilere karşılık savunmalar hiç eksik olmayacak.

03-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar