Şahan Gökpınar ile Kızılay Başkanı sosyal medyada birbirine düştü

Şahan Gökpınar ile Kızılay Başkanı sosyal medyada birbirine düştü
Şahan Gökbakar : "Recep İvedik'e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı var ya offf!!Anladın sen onu... Onurlu ol, istifa et!"

Kızılay’ın deprem günlerinde  Ahbap başta olmak üzere birçok şirket, dernek ve vakıfa  çadır satması büyük infial uyandırdı. Ülke ayağa kalktı günlerce, haftalarca bu konu gündemden düşmedi . Bu konunun peşini bırakmayan ünlü oyuncu Şahan Gökpınar sosyal medya hesabından Kızılay Başkanı Kerem Kınık ‘ın resmini paylaşıp “"Seni unuttum zannetme yakışıklı. Babaaaam, dedeeeeem, ögretim görevlim, afette çadır ve konserve satanım...." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökpınar ile Kızılay Başkanı sosyal medyada birbirine düştü

Şahan Gökbakar’ın bu paylaşımını alıntılayan Kınık şu şekilde cevap verdi : “Şahan gelsene afet bölgesine birlikte depremzede vatandaşlarımıza hizmet edelim. Bak ben kırk günde bölgede 15.000 km yol yapmışım. İnan kaba saba da olsa içinde insaniyet ve vicdan taşıyan Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir bizimle birlikte hizmet eder, çorba yemek dağıtırdı. Hadi gel sahaya dertleşiriz biraz."

Onurlu ol, istifa et!

Gökpınar bu mesajı da cevapsız bırakmayarak “Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek, sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Recep İvedik'e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı varya offf!!Anladın sen onu... Onurlu ol, istifa et!" çağrısında bulundu.

Kınık:”Atatürk zamanında da Kızılay çadır sattı”

Daha önce de “"Sana kırmızı çok yakışıyor, yarışmayan adam. Huzur haklı pazarlar" şeklinde paylaşım yapan Şahan Gökpınar’a Kınık şöyle cevap vermişti :” Şahan bey, bionuzda insan-baba-komedyen yazıyor, anlıyorum sizi size şöhret lazım. Ben de insanım, babayım sizden farklı olarak dedeyim de ve üniversite hocasıyım. Velev ki hata yapmış bile olsa bir insanı nefret objesi haline getirmek, TV ekranlarına resmini saatlerce sabitleyip linç duygusunu topluma yaymak, insanları tanımadığı bir insanın üzerinde tepinmeleri için kışkırtmak ne insanlığa ne babalığa sığar, ayrıca komik de değil. Defalarca açıkladık, Kızılay kendisine gelen bağışları ve afet depolarında her ne varsa her şeyi depremzedeler için seferber etti, satmadı.

AHBAP Derneği Kızılay'ın afet ve insani yardım sektörünün ihtiyaçlarına makul şartlarda kaliteli tedarik sağlansın diye kurulmuş şirketlerinden alım yaptı, Kızılay da o para ile tekrar çadır dikiyor ve önümüzdeki günlerde onları da vatandaşlarımıza gönderecek zaten. Kızılay bu işi yeni de yapmıyor, Atatürk'ün emri ile İsmet Paşa'nın onayı ile yapılan çadır satışları var."

20-03-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar